Cordial Muelle Viejo

apollo mondo local

Cordial Muelle Viejo

  • • Perfekt beliggenhet ved havet & strandpromenaden
  • • Basseng med fantastisk havutsikt
  • • Moderne, velutstyrte leiligheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det populære leilighetshotellet Cordial Muelle Viejo ligger herlig til i den sjarmerende fiskerbyen Puerto de Mogán. Fra solsenga ved bassenget ser du havet skylle inn over den vakre steinstranda rett nedenfor hotellet, og en kort spasertur unna ligger byens koselige restauranter og butikker.

Basseng og solterrasse
Hotellet har et stilrent bassengområde med en imponerende utsikt over havet. Bassenget er oppvarmet til minst 22 grader om vinteren. Merk at temperaturen i det oppvarmede bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Solsenger, parasoller og et antall balinesiske solsenger i bassengområdet. På taket er det en solterrasse med solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert, bytte mot avgift.

Øvrig om hotellet
Resepsjonen er åpen på dagtid. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet (avhengig av trafikken i området). Bagasjen transporteres ikke. Utendørsparkering mot avgift. Parkering i garasje uten avgift.

Oppdag omgivelsene
På strandpromenaden nedenfor ligger flere restauranter, kaféer og små butikker samt et supermarked. Fra hotellet er det bare en kort spasertur til koselige Puerto de Mogán, som anses være en av de mest pittoreske på Gran Canaria.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Ja takk begge deler?

Har du mulighet til å jobbe hjemmefra og kanskje dra utenlands og kombinere jobb og ferie? Her har vi samlet noen tips. 

Les om workation på Gran Canaria

Alle hotell – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og de tre bassengområdene er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det fine leilighetshotellet Cordial Magec Taurito med flott utsikt over havet. De pene leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.