Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 148 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Strålende hage og basseng anlegg, supert renhold og vedlikehold, strålende frokost og middags buffet, fantastisk beliggenhet i fint område
-
Noen av kelnerne kan ikke annet enn spansk og er litt ferske for et 5 stjerners hotell

Bekreftet gjest: 2024-02-17


7 av 10

+
Egen frokost sal og eget bassengområde. God service.
-
Rom først tildelt var langt under forventet standard.

Bekreftet gjest: 2024-02-17


10 av 10

+
fredelig og rolig sted å feriere
-

Bekreftet gjest: 2024-02-17


6 av 10

+
Bassengområdet
-
Rom uten sol på balkongen ELLER utsikt er for dårlig. Restauranter stengte veldig tidlig. Ikke kaffemaskin på rommet. Måtte be om strykejern som ble fjernet neste dag. Ikke påfyll med vannflasker = ikke 5 stjerner

Bekreftet gjest: 2024-02-10


9 av 10

+
-
Kaffimaskin/vannkoker burde vært på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-02-10


10 av 10

+
Servicen var utmerket. Nydelig mat
-

Bekreftet gjest: 2024-02-10


8 av 10

+
Resepsjonen
-

Bekreftet gjest: 2024-02-03


8 av 10

+
Bassengene med oppvarmet vann, og gode solmuligheter uten for mange trær i veien. Rommet var stort og veldig bra.
-
Lunsjrestaurantene kan gjerne ha litt friskere mat, og noe mere utvalg.

Bekreftet gjest: 2024-02-03


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-03


8 av 10

+
Beste på Meloneras. Har bodd på Lopesan (alle med Apollo) en rekke ganger, men må be om et litt hyggeligere rom hver gang. (Noen vender ut i 'ørkenen')... kunne vært litt ekstra for gamle gode kunder (VIP el.)
-
3-4 middag pr uke UNIQUE etter f. eks.x besøk? PS det er dumt at dere ber oss fylle inn dette, for så - helt til slutt her - e om å kunne benytte fornavn og bosted som reklame. Avklar dette først eller gi er valg!!

Bekreftet gjest: 2024-02-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

5356 vurderinger
Utmerket
 
3438
Veldig bra
 
1178
Bra
 
461
Mindre bra
 
175
Dårlig
 
104

Fem siste vurderinger

10.02.2024

av AGTE1961 Trondheim, Norge

Skuffende 5* hotell

Dette er ikke et 5* hotell. Store, men lite sjarmerende rom. Ikke kaffemaskin, ikke påfyll av vann på rommet. En må be om strykejern som så blir fjernet dagen etterpå. Vi hadde balkong som lå slik til at vi hadde 0 minutter sol på den i løpet av dagen. Buffé-restaurant som stengte 20.30 og a la carte restaurant som stengte 21.00. Stor frokostsal med godt utvalg. Fine bassengområder. Rengjøringspersonalet svært hyggelige. Også personalet ved pool-baren. Ellers var de mest opptatte av hverandre. Vi velger et annet hotell neste gang.

 
12.11.2023

av Anton M

Sol og varme i November

Fint hotell med gedigent resepsjons rom, som en katedral. Mange bygninger og lange ganger. Få spise steder. Buffe restaurant for middag, dyr 44 euro pr pers + drikke! En restaurant stengt, En restaurant åpen bare torsdag, fredag og lørdag. Rommet stort og fint med diger seng. Eget omkledningsrom :-). Savner kaffemaskin og et bedre kjøleskap på rommet. Rom servicen var god. Personalet har mye å gå på når det gjelder service grad på restaurantene. Dyrt i basseng baren.

 
29.07.2022

av agnete g Trondheim, Norge

Vakkert hotell med flotte basseng

Vakkert hotell, rett ved sjøen i nydelige Maspalomas. Har vært i Maspalomas flere ganger, på andre hotell. Familie med to barn. Stor flott suite. Separate soverom med stor behagelig dobbeltseng. Barna på sove sofa. Litt trang, bad om en enkelseng, som ble ordnet med en gang. To store balkonger, med kun skygge, og nydelig Havutsikt. Med rommet fulgte Unique Experience, et slags VIPsystem. Med dette var det tilgang til separat frokost grupper, hvor de kunne bestille forskjellige retter og fikk servering ved bordene. I tillegg til buffet. Stortsett meget hyggelig service, spesielt ved innsjekking. Vår datter fikk en liten gave. Noe negativt: kveldsunderholdning svært varierende, ikke helt min smak. Mini Disco for barn klokka 8:00 på kvelden, helt greit, men maskoten til hotellet kom aldri, selv om barnet mitt ble lovet dette flere ganger. Ikke bra, så jeg gikk og klaget på dette i resepsjonen. Dette medførte at maskoten dukket opp på miniklubben dagen etterpå, et lite plaster på såret. Miniklubben var helt grei, men jeg reagerte på at det kun var en ansatt der, på ganske mange barn. Burde vært flere, hadde vært mer moro for ungene også. Så kun ett bordtennisbord, og det var ødelagt. Middag Buffeen var god for voksne, men det var generelt lite utvalg for litt kresne unger. Og skuffet over kvaliteten på dessertene, sammenlignet med andre hoteller. Litt vel høy musikk ved bassenget på ettermiddagen, ellers stortsett rolig og fredelig på hotellet. Vi kommer gjerne tilbake, men da vil jeg nok heller spise middag nede i nydelige Maspalomas, som kun er cirka 10 minutter unna.

 
09.05.2022

av Aina R Drammen, Norge

God standard , mange basseng, nærme sjø og kort vei til to strender!

Vi bodde her 5 hele dager i mai! Fint hotell, mange basseng (5 stk) så det var ingen kamp om stoler, super solforhold, nærme sjøen og ikke minst kort vei å gå til to strender (en i hver retning). Sandstranden Playa de Meloneras 15 minutter fra hotellet. Før dette er en gate med restauranter og noen fine butikker med velkjente merker. Vi hadde et fint, romslig rom med balkong, sol og safe for å oppbevare verdisaker. Hyggelig personale ved innsjekk og generelt rundt om. Trekker for to ting, maten på hotellet er ikke noe å skryte av, bortsett fra frokosten, og det er lytt fra rommene vedsiden av. Vi prøvde også buffen da den hadde fått gode anbefalinger, men syns ikke det var verdt å prøve igjen. Det er overraskende god mat ikke langt fra hotellene (gaten nevnt over) så vi er generelt fornøyd med turen vår. Ønsker man et hotell nærmere severdigheter så bør man velge noe annet. Ønsker man et hotell med god standard, sjø i nærheten, mulighet for en fin joggetur på morgen, noen restauranter, litt shopping og golf mulighet så anbefales dette. Koselig underholdning på hotellet hver kveld. Veldig kjekt med et glass vin eller to! Vi bestilte taxi via hotellet både til og fra som fungerte fint. Anbefales for både kort tur og lang tur.

 
06.12.2021

av ove_myr Oslo, Norge

Et perfekt hotell for sommervarme og avslapping

Dette er et av de beste hotellene på Gran Canaria. Meget god service, store og pene/rene rom, og en meget hyggelig atmosfære på området (småhusbebyggelse med flere bassenger, restauranter/barer og beplantning). Har vært på 3 andre 5-stjernes hoteller i samme nabolag, - dette er det aller beste.