Fakta – Meloneras

Mat og drikke:

2-retters middag inkl. drikke, ca. kr. 200 pr. person.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen med buss til det første hotellet i Meloneras ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

Stranden i Meloneras består av grus, men det finnes en lang strandpromenade som strekker seg hele veien til den herlige sandstranden i Maspalomas. Sistnevnte har en lang og bred strand med vannsportsaktiviteter og solstoler.

Uteliv:

Stort og variert tilbud i Playa del Inglés og Las Palmas, Gran Canarias to fornøyelsesmetropoler, hvor barene, diskotekene og restaurantene ligger tett. Maspalomas' fornøyelsesliv er roligere enn i Playa del Inglés. Mye er konsentrert til kjøpesentrene. Meloneras uteliv er konsentrert til den vakre strandpromenaden som strekker seg langs havet fra fyret i Maspalomas ned til den lille stranden i Meloneras. Promenaden er omkranset av restauranter, barer og én og annen nattklubb av høy klasse. I nærheten av Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras ligger det meget fasjonable kasinoet.

Offentlig kommunikasjon:

Meget gode lokale bussforbindelser på øya. Godt taxitilbud. Bil- og mopedutleie.

Aktiviteter:

Ulike vannsportmuligheter, f.eks. windsurfing og dykking. Tennis, squash og minigolf. Fotturer i fjellene, sportsfiske, paintball, fallskjermhopping og bowling. Gran Canaria har også flere gode 18-hulls golfbaner.