Vista Oasis

I Sonnenland-området, cirka 3 kilometer fra sentrum av Maspalomas, ligger leilighetshotellet Vista Oasis. Her kan du koble av i det fine bassengområdet og det er gangavstand til restauranter, butikker og barer. Her kan du velge mellom å bo i toromsleilighet der All Inclusive er inkludert eller så velger du å kun legge til frokost eller halvpensjon.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter med All Inclusive for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ingen kakkelakker
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vista Oasis er det et hyggelig bassengområde der det store bassenget har barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Hotellet har transportservice til stranda i Maspalomas flere ganger per dag. Fra hotellet har du gangavstand til restauranter og barer i Sonnenland. Det er også supermarkeder i området.

Her er det en bufférestaurant og bar med drikke og snacks. Lekeplass. Underholdning på kveldstid. Tennis og bordtennis uten ekstra kostnad.

Wifi inkludert i resepsjonen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Vaskemaskiner og tørketromler mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

Toromsleiligheter med All Inclusive:
Inkludert:

  • All Inclusive.

Toromsleiligheter:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Legger du til halvpensjon eller bestiller toromsleilighet med All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg/inkludert omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Ettermiddagskaffe/te kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-20.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!