Vista Oasis

I Sonnenland-området, cirka 3 kilometer fra sentrum av Maspalomas, ligger leilighetshotellet Vista Oasis. Her kan du koble av i det fine bassengområdet og det er gangavstand til restauranter, butikker og barer. Her kan du velge mellom å bo i toromsleilighet der All Inclusive er inkludert eller så velger du å kun legge til frokost eller halvpensjon.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter med All Inclusive for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet var greit. Fin utsikt fra terrassen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vista Oasis er det et hyggelig bassengområde der det store bassenget har barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Hotellet har transportservice til stranda i Maspalomas flere ganger per dag.

Her er det en bufférestaurant og bar med drikke og snacks.

Gratis wifi i resepsjonen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Lekeplass. Underholdning på kveldstid. Gratis tennis og bordtennis. Vaskemaskiner og tørketromler mot avgift. Fra hotellet har du gangavstand til restauranter og barer i Sonnenland. Det er også supermarkeder i området. Lokaltrafikk.

Måltider

Toromsleiligheter med All Inclusive:
Inkludert:

  • All Inclusive.

Toromsleiligheter:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
  • Lunsj kl. 13.00-15.00.
  • Ettermiddagskaffe/te kl. 16.00-17.00.
  • Middag kl. 18.30-20.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Slapp av ved bassenget etter morgenrunden eller ta gratisbussen til stranda i stedet. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er vårt siste tilskudd av oaser for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan de voksne gjestene nyte freden og roen i rom og områder forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.