Fakta – Maspalomas

Mat og drikke:

Toretters middag inkl. drikke, ca. kr 180 pr. person.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen med buss til det første hotellet i Maspalomas ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Den 14. mars kan transporten til hotellene ta noe lengre tid pga. karnevalet Maspalomas. Det er noen veier som er stengt og det kan være du må bære vesken selv et stykke fra bussen til hotellet. Les mer om karnevalet.

Strender:

Stranden er lang og bred med vannsportsaktiviteter og solstoler.

Uteliv:

Stort utelivstilbud i Playa del Inglés og Las Palmas, Gran Canarias to fornøyelsesmetropoler, hvor barene, diskotekene og restaurantene ligger tett. Utelivet i Maspalomas er roligere enn i Playa del Inglés. Mye er konsentrert til kjøpesentrene. Meloneras fornøyelsesliv er konsentrert til den vakre boulevarden som strekker seg langs havet fra fyret i Maspalomas ned til den lille stranden i Meloneras. Langs promenaden ligger restauranter, barer og én og annen nattklubb. I nærheten av Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras ligger det fasjonable kasinoet.

Offentlig kommunikasjon:

Meget gode lokale bussforbindelser på øya. Godt taxitilbud. Bil- og mopedutleie.

Aktiviteter:

Ulike vannsportmuligheter, f.eks. windsurfing og dykking. Tennis, squash og minigolf. Fotturer i fjellene, sportsfiske, paintball, fallskjermhopping og bowling. Gran Canaria har også flere gode 18-hulls golfbaner.