Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenovert og moderne hotell som ligger sentralt til like ved den vakre bystranda Las Canteras i Las Palmas. Her har du en fantastisk utsikt og nærhet til både restauranter og shoppingmuligheter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sercotel Las Canteras har et mindre bassengområde med et basseng med et begrenset antall solsenger rundt. Bassenghåndklær kan lånes. Bassengområdet ligger i femte etasje og derfra er det en fantastisk utsikt over stranda og havet. Med Las Canteras stranda like ved er muligheten for herlige sjøbad og strandliv med deilige barbeintturer i sanden aldri langt unna. Samtidig er det pulserende bylivet med restauranter, grønne parker og butikker rett rundt hjørnet.

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag. Utendørsterrassen frister med fin utsikt mot stranda og havet og mulighet til å bestille enklere retter og drikke.

Hotellet har et enkelt treningsrom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra meny).

Serveringstider:

  • Mandag-fredag: kl 7.30-10.30
  • Lørdag og søndag: kl. 8.00-11.00.
  • Restauranten åpener igjen kl. 13.00 og stenger 23.00.

Alle hotell – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.