Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom med havutsikt for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Pent og deilikat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cristina by Tigotan Las Palmas er et pent og velkjent hotell som ligger ved den herlige og brede Las Canteras-stranda og det er bare cirka 350 meter til Santa Catalina-parken. Hotellet her tidligere Cristina Las Palmas.

Her er det et pent bassengområde med solsenger og ekstra deilige loungesenger. Badehåndklær er inkludert.

I restauranten kan du spise frokost- og middagsbuffé med både spanske spesialiteter og lokale retter. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. Poolbaren er åpen fra lunsj til sen ettermiddag og serverer drikke samt lettere retter og snacks. Pianobar og nattklubb på hotellet.

Treningsrom med herlig utsikt over havna og sjøen. Massasje mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 19.00-22.00.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Don Carlos

Populære Don Carlos ligger på strandpromenaden ved den legendariske stranda Las Canteras. Et ypperlig valg for deg som vil kombinere en herlig strandferie med bra shopping og gode restauranter. Fra rommene som vender mot strandpromenaden er det en flott havutsikt!

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotell som ligger i hjertet av historiske La Vegueta, gamlebyen, i Las Palmas. For deg som vil oppleve en annen side av Gran Canaria anbefaler vi virkelig dette hotellet der du bor med den majestetiske Santa Ana-katedralen fra 1400-tallet på den ene siden og rådhuset på det andre. Fra hotellets lekre takbar har du en storslått utsikt over hele byen Velkommen!