Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa

  • • Ved strandpromenaden
  • • Basseng på taket
  • • Høy kundetilfredshet

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk beliggenhet og god service.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Legendariske Bull Reina Isabel & Spa ligger perfekt til like ved den herlige Las Canteras-stranda. På taket er det et bassengområde med oppvarmet basseng vinterstid. Bassenget holder minimum 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og poolbar. Badehåndklær, bytte mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost og middag. Det er også en snackbar på hotellet der lunsj kan kjøpes.

I hotellets spa er det innendørsbasseng, hamam, treningsrom, tyrkisk bad, badstue og jacuzzi, aldersgrense 16 år til spaet. Alle fasiliteter er gratis bortsett fra spabehandlingene som er mot avgift. Et begrenset antall solsenger på stranda foran hotellet er reservert for hotellets gjester. Parkering på hotellet men det er et begrenset antall plasser.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er mange hyggelige restauranter og kaféer i nærområdet. Det er cirka 250 meter til Santa Catalina-parken. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert når du legger til halvpensjon.

Alle hoteller – Las Palmas

Don Carlos

Populære Don Carlos ligger på strandpromenaden ved den legendariske stranda Las Canteras. Et ypperlig valg for deg som vil kombinere en herlig strandferie med bra shopping og gode restauranter. Fra rommene som vender mot strandpromenaden er det en flott havutsikt!

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.