Bull Reina Isabel & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lokasjon.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Legendariske Bull Reina Isabel & Spa ligger perfekt til like ved den herlige Las Canteras-stranda. På taket er det et bassengområde med flott utsikt over byen. Bassenget er oppvarmet vinterstid til minimum 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og poolbar. Badehåndklær inkludert, bytte mot avgift. Et begrenset antall solsenger på stranda foran hotellet er reservert for hotellets gjester.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost og middag. Det er også en snackbar på hotellet der lunsj kan kjøpes.

I hotellets spa er det to innendørsbasseng der ett er med saltvann, hamam, damp badstue, badstue og jacuzzi. Aldersgrense 16 år til spaet. Alle fasiliteter er inkluderte i oppholdet bortsett fra spabehandlingene som er mot avgift. Hotellets spa ligger i 9. etasje. Mellom kl. 10.00 og 12.00 er barn under 16 år velkommen til hotellets spa sammen med foresatte.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vannkoker, strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Badekåper mot avgift. Heisen gå kun opp til 8. etasje av totalt 9 etasjer.

Det er mange hyggelige restauranter og kaféer i nærområdet. Det er cirka 250 meter til Santa Catalina-parken. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.30.

Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert når du legger til halvpensjon.

Alle hotell – Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenovert og moderne hotell som ligger sentralt til like ved den vakre bystranda Las Canteras i Las Palmas. Her har du en fantastisk utsikt og nærhet til både restauranter og shoppingmuligheter.