Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-2 personer Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med fine leiligheter og passer for deg som ønsker kort vei til byens kultur, shopping og fornøyelser, og som setter mer pris på beliggenhet enn hotellfasiliteter. Du bekvemt i romslige, velutstyrte leiligheter bare noen minutters gange fra stranda.

Wifi inkludert på hele hotellet. På hotellet er det en lounge med TV og en automat med vann og snacks. Leier du bil er det en privat parkeringsgarasje på hotellet, mot avgift.

Fra Art Las Palmas er det drøyt 1,5 kilometer til Santa Catalina-parken og cirka 2 kilometer til nærmeste større shoppingsenter. Men rett rundt hjørnet ligger restauranter, barer og butikker. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Don Carlos

Populære Don Carlos ligger på strandpromenaden ved den legendariske stranda Las Canteras. Et ypperlig valg for deg som vil kombinere en herlig strandferie med bra shopping og gode restauranter. Fra rommene som vender mot strandpromenaden er det en flott havutsikt!

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotell som ligger i hjertet av historiske La Vegueta, gamlebyen, i Las Palmas. For deg som vil oppleve en annen side av Gran Canaria anbefaler vi virkelig dette hotellet der du bor med den majestetiske Santa Ana-katedralen fra 1400-tallet på den ene siden og rådhuset på det andre. Fra hotellets lekre takbar har du en storslått utsikt over hele byen Velkommen!