Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-2 personer Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt virket nytt og rent.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med fine leiligheter og passer for deg som ønsker kort vei til byens kultur, shopping og fornøyelser, og som setter mer pris på beliggenhet enn hotellfasiliteter. Du bor bekvemt i romslige, velutstyrte leiligheter bare noen minutters gange fra stranda.

Wifi inkludert på hele hotellet. På hotellet er det en lounge med TV og en automat med vann og snacks. Leier du bil er det en privat parkeringsgarasje på hotellet, mot avgift.

Fra Art Las Palmas er det drøyt 1,5 kilometer til Santa Catalina-parken og cirka 2 kilometer til nærmeste større shoppingsenter. Men rett rundt hjørnet ligger restauranter, barer og butikker. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenovert og moderne hotell som ligger sentralt til like ved den vakre bystranda Las Canteras i Las Palmas. Her har du en fantastisk utsikt og nærhet til både restauranter og shoppingmuligheter.