Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 43 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-15


7 av 10

+
Meget god beliggenhet, veldig rent og ordentlig. Fine turmuligheter. Vakre omgivelser
-
Service ved måltider er under enhver kritikk. Noen veldig gode unntak med hyggelige servitører, men hovedtyngden burde ikke hatt et slikt yrke. De færreste forstår eller kan gjøre seg forstått på engelsk. Det hører til bildet at man både ved middag og frokost er svært underbemannet

Bekreftet gjest: 2020-02-09


8 av 10

+
Stort og flott. Meget rent
-

Bekreftet gjest: 2020-01-26


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-19


9 av 10

+
God mat og et flott oppvarmet basseng
-
Dårlig kaffe og et svakt underholdningstilbud flere dager

Bekreftet gjest: 2020-01-12


10 av 10

+
Stille. Rolig. God mat. God underholdning
-
Rengjøringen kunne vært bedre. Teppet i gangen utenfor ble ikke rengjort hele uka. Du så at det var skittent.

Bekreftet gjest: 2019-12-01


8 av 10

+
Bassengområdet
-
For dårlig bemanning i spisesalen. For lang ventetid. Brukte lang tid på å rydde bord for nye gjester og for å ta i mot bestillinger av drikke.

Bekreftet gjest: 2019-11-17


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-10


3 av 10

+
Poolen med tillhörande område
-
Allt. Slitna möbler, slitna rum, trasigt porslin i restaurang och barer. Mer personal i restaurang och barer. Uppmärksamheten hos personalen var besynnerligt låg.

Bekreftet gjest: 2019-11-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1897 vurderinger
Utmerket
 
741
Veldig bra
 
723
Bra
 
257
Mindre bra
 
108
Dårlig
 
69

Fem siste vurderinger

15.02.2020

av inger0ddveigstr_tes

2 flotte uker

R2 Rio Calma er et estetisk flott hotell, til tross for noe slitasje på rom og møbler. Beliggenheten er topp, rolig både ute og inne. Det er et fint , velstelt og reint uteområde. I motsetning til mange andre store hotell var det god akustikk i spisesalen. Maten var smakfull, men noe mere variasjon kunne ønskes. All betjening var hyggelig. Vi var heldige og fikk et rom med ettermiddagssol og solnedgang, noe vi var svært takknemmelige for !

 
06.11.2018

av hagalindeland Notodden, Norge

Betydelig snev av luksus

Hva kan jeg si? Forventet et helt kurant hotell, og fikk den beste "totalpakka" noensinne i syden. En meget velholdt, arkitektonisk perle i kolonialisme-stil, med et fantastisk basseng- og uteområde. Svært god valuta for pengene, med såkalt familierom, sammensatt av to identiske dobbeltrom av meget god standard. Over gjennomsnittet god mat. Eneste drawback, bare for å pirke, var mangel på all-inclusive, all den tid ingen drikke var inkludert i fullpensjon.

 
08.11.2013

av Norum90 Hole

oase

En fantastisk oase på Costa Calma, nydelig! Må bare oppleves. Fantastisk arkitektur. Hadde bestilt balkong med havutsikt, men havnet på bakkeplan med utsikt rett i en mur. Gikk rett opp i resepsjonen for å klage og fikk nesten ikke åpnet munnen før de beklaget og vi ble oppgradert til Superior rom og gratis inngang på spa hele uken. Veldig bra renhold, litt harde madrasser/ puter. Hyggelig betjening. Stille og rolig, lite barnefamilier. Vi var alene nordmenn hele uken ( mest tyskere) og de hadde en VG i kiosken.....veldig bra!! Fornøyd med maten, anbefaler halvpensjon. Vil også anbefale saltvannsbassenget, roligere atmosfære der nede ved sjøen, og man slipper å stå opp grytidlig for å ta av solsenger, noe som forøvrig ikke er lov men alle gjør ved det øvre bassenget :-( solsenger der er jo gratis men 3 euro for en solseng ved saltvannsbassenget er vel verdt å spandere. Vi var på venninnetur, men de romantiske omgivelsene inspirerte oss til at vi kommer til å ta med mannfolka neste gang :-)

 
15.03.2012

av Turistsjef-Johansen Follo

God service

ROM: Litt harde senger, men det kommer vel an på hva man er vant til. Romslig bad. Plass til egne ting i kjøleskapet (minibaren). Usjenert balkong, men noen steder så det ut til at to rom "deler" balkong. Lytt mellom rommene, slik det er mange steder i Syden. Når naboene over eller ved siden av åpnet balkongdøren eller flyttet på en stol, var det nesten som om vi var i samme rom. Kunne også høre snorking fra naborommet. Stemmer hørtes også fra naborommene, men ikke selve ordene. Sover man "lett" kan dette være et problem. MAT: Godt utvalg på buffeten som hører med til halvpensjonen. Variert, med spesielle temakvelder til middag, f.eks. italiensk, spansk, orientalsk, internasjonalt, osv. Begrenset utvalg på vinkartet (kun spansk for øvrig, men det er jo tross alt Spania). Drakk man ikke hele flaska den ene kvelden, kunne den settes bort og merkes med romnummeret, sånn at vi kunne ta resten neste dag. For øvrig glutenfritt brød etc. til frokost (må spørre, for det settes ikke fram automatisk). SERVICE: God og effektiv service i spisesalen, både av kelnere og kokker. Meldte fra i resepsjonen om et problem med dørlåsen til rommet; det ble tatt hånd om med det samme av resepsjonen og en vaktmester. Så fin service her også. Mange tyske gjester på hotellet, så det virket som om flere blant personalet hadde tysk som hovedspråk i tillegg til sitt morsmål, selv om det også fungerte med engelsk hos de fleste. Ingen av hushjelpene vi traff, kunne engelsk eller tysk, så her gikk det på spansk. BAD (bortsett fra bassengene): En stor strand noen hundre meter nord for hotellet. Ingen fasiliteter. En annen strand litt lengre unna (i Costa Calma) med solstoler, parasoller, dusjer og øvrig strandservice. Begge strender innen vanlig gangavstand.

 
12.01.2012

av Laila L Oslo, Oslo, Norway

en flott flott hotell.

hotellet var veldig flott og fantasisk inntregjør stort og helt magisk omgivelser med masse flotte kaktuser og blomster ikke minst flotte bassenger og et stort + for spa.hotell rommet var bra,men forferdlig vonde senger hard madrass og vonde puter men korselig balkon å bra utsikt. litt dårlig opprydding på rommet da det manglet litt utskifting av såpe og rene glass.servicen i resepsjon kunne vært bedre litt dårlig på engelsk,men ok.de som serverte i resturanten var veldig stresset og mindre blide ,men helt greit.de som jobbet i butikene var veldig sure u oppmerksom og var mer opptatt med å snakke med kollegar en kunde service.maten på hotellet meget bra.underholningen på hotellet var bra.alt i alt var vi veldig førnøyd kommer gjerne igjen ,men tar med egen pute.