Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 194 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Basseng/ute området, rolig området rundt holtellet, mange ute sitte området, servicen.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-27


9 av 10

+
Lokalisering, omgivelser
-

Bekreftet gjest: 2023-01-27


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-01-20


9 av 10

+
Unik arkitektur, høyt under taket. Veldig fint uteområde med spesielle planter, stier og fossefall. Idyllisk! Litt langt til by/tettsted, men positivt med gangvei langs havet og positivt med fravær av gjennomgangstrafikk og ellers stille og behagelig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-20


8 av 10

+
Hele hotellområdet, bassengområdet og hotellet i seg selv var utrolig vakkert og behagelig å oppholde seg i. Rommet vårt var passe stort og balkongen hadde nydelig utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-06


7 av 10

+
Fint, pent og veldig fint bassengområde
-
Dårlig service, bortsett fra i resepsjonen, der var de alltid hyggelige og hjelpsomme. Virket som det generelt var alt for få ansatte, det var alltid lange køer i bar og bassengbar. Ved hvert måltid var det mange ledige bord, men vi måtte ofte stå å vente fordi det alltid var i hvertfall 10 bord med søl og oppvask etter de andre gjestene. Folk som jobbet der rakk ikke ta unna fordi de var alt for få folk til oppgavene.

Bekreftet gjest: 2023-01-06


5 av 10

+
Renholdet, maten, uteområdene.
-
Alt for mange tyskere. Tyskerere er som kjent meget frekke.

Bekreftet gjest: 2023-01-06


7 av 10

+
Beliggenheten og rommet
-

Bekreftet gjest: 2023-01-06


10 av 10

+
Helhets inntrykket, skjønnhet overalt, flott Julefeiring, inspirerende matbord og kulturelle opplevelser. SPA avdeling er flott, men kunne gjerne vært større i betydning større kapasitet til diverse behandlinger. Medisinsk massasje anbefales
-

Bekreftet gjest: 2022-12-30


10 av 10

+
Forskjellige aktiviteter på hotellet! Stedet er stor med spa mulighet. Siesta under trærne, sitte på pool bar ved sol nedgang. Stor pool bassenger, vel en oase!
-

Bekreftet gjest: 2022-12-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

2025 vurderinger
Utmerket
 
788
Veldig bra
 
759
Bra
 
279
Mindre bra
 
116
Dårlig
 
83

Fem siste vurderinger

15.02.2020

av inger0ddveigstr_tes

2 flotte uker

R2 Rio Calma er et estetisk flott hotell, til tross for noe slitasje på rom og møbler. Beliggenheten er topp, rolig både ute og inne. Det er et fint , velstelt og reint uteområde. I motsetning til mange andre store hotell var det god akustikk i spisesalen. Maten var smakfull, men noe mere variasjon kunne ønskes. All betjening var hyggelig. Vi var heldige og fikk et rom med ettermiddagssol og solnedgang, noe vi var svært takknemmelige for !

 
06.11.2018

av Jarle L Notodden, Norge

Betydelig snev av luksus

Hva kan jeg si? Forventet et helt kurant hotell, og fikk den beste "totalpakka" noensinne i syden. En meget velholdt, arkitektonisk perle i kolonialisme-stil, med et fantastisk basseng- og uteområde. Svært god valuta for pengene, med såkalt familierom, sammensatt av to identiske dobbeltrom av meget god standard. Over gjennomsnittet god mat. Eneste drawback, bare for å pirke, var mangel på all-inclusive, all den tid ingen drikke var inkludert i fullpensjon.

 
08.11.2013

av Norum90 Hole

oase

En fantastisk oase på Costa Calma, nydelig! Må bare oppleves. Fantastisk arkitektur. Hadde bestilt balkong med havutsikt, men havnet på bakkeplan med utsikt rett i en mur. Gikk rett opp i resepsjonen for å klage og fikk nesten ikke åpnet munnen før de beklaget og vi ble oppgradert til Superior rom og gratis inngang på spa hele uken. Veldig bra renhold, litt harde madrasser/ puter. Hyggelig betjening. Stille og rolig, lite barnefamilier. Vi var alene nordmenn hele uken ( mest tyskere) og de hadde en VG i kiosken.....veldig bra!! Fornøyd med maten, anbefaler halvpensjon. Vil også anbefale saltvannsbassenget, roligere atmosfære der nede ved sjøen, og man slipper å stå opp grytidlig for å ta av solsenger, noe som forøvrig ikke er lov men alle gjør ved det øvre bassenget :-( solsenger der er jo gratis men 3 euro for en solseng ved saltvannsbassenget er vel verdt å spandere. Vi var på venninnetur, men de romantiske omgivelsene inspirerte oss til at vi kommer til å ta med mannfolka neste gang :-)

 
15.03.2012

av Turistsjef-Johansen Follo

God service

ROM: Litt harde senger, men det kommer vel an på hva man er vant til. Romslig bad. Plass til egne ting i kjøleskapet (minibaren). Usjenert balkong, men noen steder så det ut til at to rom "deler" balkong. Lytt mellom rommene, slik det er mange steder i Syden. Når naboene over eller ved siden av åpnet balkongdøren eller flyttet på en stol, var det nesten som om vi var i samme rom. Kunne også høre snorking fra naborommet. Stemmer hørtes også fra naborommene, men ikke selve ordene. Sover man "lett" kan dette være et problem. MAT: Godt utvalg på buffeten som hører med til halvpensjonen. Variert, med spesielle temakvelder til middag, f.eks. italiensk, spansk, orientalsk, internasjonalt, osv. Begrenset utvalg på vinkartet (kun spansk for øvrig, men det er jo tross alt Spania). Drakk man ikke hele flaska den ene kvelden, kunne den settes bort og merkes med romnummeret, sånn at vi kunne ta resten neste dag. For øvrig glutenfritt brød etc. til frokost (må spørre, for det settes ikke fram automatisk). SERVICE: God og effektiv service i spisesalen, både av kelnere og kokker. Meldte fra i resepsjonen om et problem med dørlåsen til rommet; det ble tatt hånd om med det samme av resepsjonen og en vaktmester. Så fin service her også. Mange tyske gjester på hotellet, så det virket som om flere blant personalet hadde tysk som hovedspråk i tillegg til sitt morsmål, selv om det også fungerte med engelsk hos de fleste. Ingen av hushjelpene vi traff, kunne engelsk eller tysk, så her gikk det på spansk. BAD (bortsett fra bassengene): En stor strand noen hundre meter nord for hotellet. Ingen fasiliteter. En annen strand litt lengre unna (i Costa Calma) med solstoler, parasoller, dusjer og øvrig strandservice. Begge strender innen vanlig gangavstand.

 
12.01.2012

av Laila L Oslo, Oslo, Norway

en flott flott hotell.

hotellet var veldig flott og fantasisk inntregjør stort og helt magisk omgivelser med masse flotte kaktuser og blomster ikke minst flotte bassenger og et stort + for spa.hotell rommet var bra,men forferdlig vonde senger hard madrass og vonde puter men korselig balkon å bra utsikt. litt dårlig opprydding på rommet da det manglet litt utskifting av såpe og rene glass.servicen i resepsjon kunne vært bedre litt dårlig på engelsk,men ok.de som serverte i resturanten var veldig stresset og mindre blide ,men helt greit.de som jobbet i butikene var veldig sure u oppmerksom og var mer opptatt med å snakke med kollegar en kunde service.maten på hotellet meget bra.underholningen på hotellet var bra.alt i alt var vi veldig førnøyd kommer gjerne igjen ,men tar med egen pute.