Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 449 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2024-02-16


9 av 10

+
Personalet og maten
-
Uklart om reinholdspersonalet får fortent grunnlønn eller må få tips i tillegg før å få det dei fortener. Stil krav til god fast avlønning. Slitt tredekke ved basseng, bør bytast.

Bekreftet gjest: 2024-02-09


7 av 10

+
Svært hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2024-02-09


6 av 10

+
Beliggenheten var grei, men området var preget av forfall. Hotellet var ok. All inklusive var ok, kunne spise og drikke det en ønsket, men måtte gå på butikken for å få vann til å drikke på tur?
-
Annonserte regler ble ikke fulgt. Ikke lov å reservere senger ved bassengene, men samtlige på solsiden opptatt med håndklær før kl 0700. Et ufyselig fransk gjestepar på fylla skapte kvalm heke uka uten at vaktene grep inn. Kleskode ved middagen ikke fulgt opp, folk kom i kortbukser med tursekk over skuldra. Bassengdusj ute av funksjon, tydelig vært i ustand lenge. Utidige forsøk på underholdning ved bassengene. Bingo med høy støyfaktor og berusede personer bør være et annet sted!

Bekreftet gjest: 2024-01-19


1 av 10

+
Vanskelig å si, ingenting var bra egentlig. Kanskje maten, men den var heller ikke så bra.
-
Dårlig område, stranden var ikke en strand, mat og spesielt drikken var dårlig, rommene var ok, men sengene er det verste vi har opplevd. Det første rommet var direkte over hotellets nattklubb, og vi ble dermed holdt våken til 1-1:30 hver dag, vi sa fra etter første natt men personalet viste lite forståelse eller interesse for å endre rommet, ikke før vi klaget til Apollo, og til og med da tok det enda et par netter, så kun de siste to nettene fikk vi stillhet. Dette var en ganske horribel og uakseptabel opplevelse og ødela mye av ferieoppholdet vårt og noe vi kommer til å kreve kompensasjon for. Wifien var ubrukelig så vi måtte betale 3 euro per dag for brukbart nett, det burde ikke stå at wifi er inkludert med 0,3 mpbp/s det er ikke nett som kan brukes til noe som helst. Ville aldri i livet anbefalt noen av mine venner og bekjente dette stedet.

Bekreftet gjest: 2023-12-22


8 av 10

+
rent o trevlig personal
-
mer solstolar vid bassängen. Personal i matsalen plockad av dricka o mat om man hämtade mer mat. skulle kanske finna ett kort röd på en sidan o grön på andra sidan så personalen ser att kunden ej är färdigätet.

Bekreftet gjest: 2023-12-08


9 av 10

+
Beliggenhet, aktiviteter, service, mat og renhold - dette er virkelig det beste stedet vi vet om! Derfor ble det opphold på andre året.
-
Vi ble først innkvartert i en juniorsuite rett i nærheten av stedet der det blir hentet og levert varer/tekstiler veldig tidlig - ca kl 04.30/05.15 - dette skjedde flere morgener etter ankomst. Vi ga beskjed til resepsjonen og de sørget for at vi ble plassert i en annen juniorsuite - her var alt bra! Bør kanskje sørge for at det støydempes i de områdene som er rammet av dette.

Bekreftet gjest: 2023-12-08


7 av 10

+
Rommet og utsikt til havet.
-
Rundt det oppvarmede bassenget var det noen steder råtne og dårlige planker som kunne være farlige å gå på. I basenget var det flere løse små fliser ig mange var borte. Fort gjort å skjære seg rår en holdt seg på kanten,

Bekreftet gjest: 2023-12-08


7 av 10

+
Beliggenhet
-
All drikke skal dekkes av All Inclusive

Bekreftet gjest: 2023-11-24


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1526 vurderinger
Utmerket
 
559
Veldig bra
 
560
Bra
 
241
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
75

Fem siste vurderinger

12.11.2023

av Quest44231409856 Flesberg, Norge

Hotell med potensiale men dårlig vedlikeholdt

Ville katter gikk rundt i spisesal både ute og inne og tigget mat. Det var ikke lov å reservere solsenger, men til tross for det var alle de sengene som hadde sol i løpet av dagen opptatt fra ca. Kl.7. Vi påpekte dette 2 ganger uten at det ble fulgt opp permanent. Det var alt for få senger i forhold til ant. gjester. De på nabohotellet hadde også tilgang til disse sengene, mens vi ikke hadde tilgang til senger på deres hotell. Vi tok en titt inn der og det var mange ledige senger. Tregulvet ved bassengene var så dårlig vedlikeholdt at området ville blitt stengt ved tilsyn i Norge. Mange løse planker og hull. Dårlig vedlikehold rundt basseng. Ved litt vind, ble bassengene fylt med løv. Måtte gå til resepsjonen og be noen rydde opp før det ble gjort noe med det. Det var avgift på bruk av safe og på bytte av bassenghåndklær, noe vi ikke har opplevd før. Det var også en tilleggsavgift for raskere WiFi.

 
06.12.2022

av Nilsen A

Solfylt uke i med flott utsikt til havet.

Var her fra 25.november til 2. desember . Innsjekkingen og velkomsten var der værste vi har opplevd. Det sto to menn der som brukte så lang tid og var så omstendelige . Ikke et smil eller noe velkomsthilsen. Første gang vi ikke har blitt bydd noe å drikke da vi kom. Resten av uka så vi ikke noe mer til disse . Da var det hyggelige og hjelpsomme damer der. Vi hadde bestilt juniorsuite med havutsikt .Vi var fornøyde med rommet og utsikten. Maten på hotellet var som forventet. Ikke noe spesielt spennende og mye av det samme hver dag. Savnet omelett til frokost. Dessertbord var det nesten bare kaker. De så flotte ut,med smakte lite. De som arbeidet på restauranten var hyggelig og kom raskt med drikke til maten.Det mest positive på turen var været. Varmt og sol hele uka.

 
07.03.2017

av HegeP5

Rolig og flott hotell med fantastisk service

1,5 times kjøretur fra flyplassen med buss.Hotellet ligger i et svært rolig område rett på stranden. Vi blir tatt imot av hyggelig personalet som kommer med champagne. Flott stort og rent rom. Tv, hårføner og kjøleskap på rommet. Sengene er i dessverre meget harde. Buffe blir servert fire ganger om dagen. Fantastisk mat og de er flinke til å variere rettene til tross for at de bruker endel av de samme råvarene. Ulikt teama på middagene hver dag. All inclusive gjelder fra kl 08.00-23.00 hver dag. To flotte basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader. Det andre bassenget er noe kaldt. Liten spa avdeling og trim rom. Det finnes en Spar butikk 400m fra hotellet om man ønsker å kjøpe noe i tillegg. Hotellet er tydelig dominert av tyske turister. Vi hadde en flott uke og kommer gjerne tilbake.

 
16.01.2017

av MeretheM31 Haugesund, Norge

Svarte ikke til forventningene

Vi hadde gledet oss til en fantastisk uke uten barn på dette hotellet. På nettsidene så det jo helt fantastisk ut. Lounge med gressplen, og basseng med strand fant vi aldri. Dette var nok inne på et område hvor vi ikke kunne være. Det bør stå spesifikt på Apollos nettsider. Rommene var ok, sengene utrolig harde og dårlige puter. Solsengene ved bassenget, var okkupert med håndklær lenge før frokost. Få plasser i solen. Skikkelig dårlig med sitteplasser i baren, som var knyttet til resepsjonen, dom vsr utrolug udelikat. Slitte skinnmøbler og ingen plasser her heller etter middag. Maten var akkurat passe, mye av det samme og kun buffé. Bar preg av å mose sammen mat fra lunsj til middag på kvelden. Mye det samme bare på forskjellige steder. Hotellet var slitt og bar preg av lite vedlikehold. Utrolig lite spennende som skjedde, og ingen underholdning. Fantastisk gode drinker og maten så skikkelig fresh ut på Beach baren like bortenfor hotellet. Vi leide bil en dag og kjørte over hele øya, dette anbefales. Syntes heller ikke spafasiliteter var så bra. Slitt og udelikat. Vi kommer garantert ikke tilbake.

 
31.01.2016

av kriva2016 Holmestrand, Norge

God ferieopplevelse på Fuerteventura

Vi hadde en flott uke i Tarajalejo i desember/januar. Flott hotell, deilig strand, hyggelig personale på hotellet, utrolig variert og god mat, rolige omgivelser, mye sol og gode muligheter til vandre-turer.Tarajalejo er et veldig stille sted,- noe som passer oss perfekt. Vi slapp unna alt det "syden-stresset" som ofte finnes på andre turistdestinasjoner. Her kunne vi virkelig lade opp batteriene. Vi kommer gjerne tilbake.