Melia Fuerteventura

Melia Fuerteventura

  • • Rolige omgivelser
  • • Nær den fine Sotaventostranda

Vil du ha en avkoblende ferie med mye sol og bad er dette hotellet for deg. Melia Fuerteventura er et godt All Inclusive-hotell som ligger litt for seg selv ved den populære Sotaventostranda.

Ukens deal: Fuerteventura vinteren 2021/22

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 3/9 – 19/9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Fuerteventura 2021/22. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med havutsikt, The Level for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Uteområdet, nærhet til surfested Bra mat og ok all inclusive drinker
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Melia Fuerteventura på Costa Calma ligger like i nærheten av den lange sandstranda Sotavento. Bassengområde med to bassenger; det ene er saltvannsbasseng, det andre er oppvarmet til minimum 20 grader (1.11-1.5). Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum, bytte mot avgift. Pool-/snackbar.

Bufférestaurant (pent antrekk). Lobbybar som på kveldstid kun er for voksne gjester. Hotellets Fun Club er for barnefamilier om kvelden. Underholdning.

Gratis wifi i lobbyen og bassengområdet. Gratis treningsrom. Tennis, padel tennis og bordtennis mot depositum. Spinning. Spabehandlinger, massasje, badstue og dampbad mot avgift. Barneklubb (5-12 år) i hotellets regi, barneklubben arrangeres kun med minimum 5 barn påmeldt. Liten lekeplass. Utleie av utstyr for brettseiling i nærheten. Minimarked.  Nivåforskjeller på og utenfor hotellområdet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg. Legger du til halvpensjon eller All Inclusive over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Lunsj kl. 13.00-15.00.
  • Middag kl. 19.00-22.00.
  • Snacks kl. 10.00-13.00 & 15.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.