Surfeskole på La Pared, Fuerteventura

Velkommen til nybegynnersurferen og hele familiens surfeparadis - La Pared på Fuerteventura. Her finner du Surfesenteret Wellenkind Surf School som tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og øvet surfernivå.

På La Pared ønsker vi hele familien velkommen til våre bølgesurfekurs med varighet 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og trenede livreddere. Det er alltid en instruktør med i vannet. Stranden ligger ca. 400 meter fra hotellet og vi går ned til stranden. Alle kurs holdes i små grupper.

Surfefakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs på Playitas Resort og La Pared

Vil du bestille et surfekurs så gjør du det når du bestiller La Pared – powered by Playitas som ligger rett ved surfestranda.
Har du allerede bestilt en reise til La Pared, legger du til ønsket kurs på Min reise.

Introkurs

1 gang, cirka 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 500 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs på bestillingen din

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris:  1 300 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen din

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 000 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen din

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret. Pris ca. 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar ca. 3-4 timer inkl. samling, gange til og fra stranden. Ca. 2 timer i vannet pr. kurs.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.


Bo på La Pared – powered by Playitas

Her kan du lese mer om, og bestille hotellet som ligger ved surfestranden.
Vil du bestille et surfekurs så gjør du det i forbindelse med at du bestiller hotellet. Har du allerede bestilt en reise til La Pared, legger du til ønsket kurs på Min bestilling.

La Pared  – powered by Playitas
Stranden La Pared