Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med to enkeltsenger og ekstraoppredning på feltseng. TV og et lite kjøleskap. Flislagt gulv. Gratis WiFi og safe (noen har deponering i resepsjonen). Badekar/dusj eller dusj og wc, hårføner. Markterrasse eller to balkonger. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med luftkondisjonering

Dobbeltrom med luftkondisjonering. To enkeltsenger samt mulig med ekstraseng i feltseng. TV og et lite kjøleskap. Gratis WiFi og safe (enten i rommet eller i resepsjonen). Flislagt gulv. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong og markterrasse eller to balkonger. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toroms suite

Toroms suiter i etasje med ett soverom med to enkeltsenger oppe. Nede er det en kombinert gang/soverom samt dusj og wc. Hårføner. TV og et lite kjøleskap. Flislagt gulv. Luftkondisjonering. Gratis WiFi og safe (noen med deponering i resepsjonen). Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i bungalow med ett soverom med to enkeltsenger. Ekstraseng i feltseng. Flislagt gulv. TV. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Gratis WiFi og safe (noen har deponering i resepsjonen). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markterrasse eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje som ligger i bungalow. Nede er det terrasse, et lite toalett og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Flislagt gulv. Gratis WiFi og safe (noen har deponering i resepsjonen). TV. Oppe er det to soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng i hvert samt badekar/dusj og wc. Hårføner. Balkong, markterrasse eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-4