Dobbeltrom

Dobbeltrom med markterrasse eller to balkonger. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen) inkludert. Luftkondisjonering inkludert i enkelte dobbeltrom. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toroms suite

Toroms suiter i etasje med balkong. Et soverom med to enkeltsenger oppe. Nede er det en kombinert gang/soverom med mulighet for ekstrasenger, samt dusj og wc, hårføner. TV. Kjøleskap. Luftkondisjonering inkludert i enkelte toroms suiter. Wifi og safe (noen med deponering i resepsjonen) inkludert. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i bungalow med markterrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i feltsenger i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen) inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje i bungalow med markterrasse. En trapp opp er det to soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng i hvert, samt dusj og wc, hårføner. Nede er det et lite toalett og stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen) inkludert. TV. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-4