Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 1157 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
God atmosfære. Hyggelig betjening.
-
Sengene var generelt utslitte, alle senger/madrasser var på overtid og må byttes. Vedlikehold må gjøres generelt. Lamper med brytere som ikke virker. Fliser som sprekker opp. Det viktigste er å bytte sengene så alle kan få en god natts søvn. Spesielt viktig på et treningshotell hvor restitusjon og søvn bør også være i fokus. Ellipsemaskin var fremdeles ikke i orden slik det var i januar.

Bekreftet gjest: 2023-04-07


9 av 10

+
Det føltes trygt, veldig hyggelige folk,koselig og rolig
-

Bekreftet gjest: 2023-04-07


6 av 10

+
Fine leiligheter med god plass, god stemning, fin sykkelservice og bra innendørs treningsrom.
-
Ingen solskjerming, hvilket reduserte verdien av de fine balkongene. Svak og til dels ikke-fungerenede Wifi i vår leilighet. Utendørs treningsfasiliteter er noe nedslitt. Vi var litt skuffet over at det på ballbanen ikke var noen kunstgressflate, men det finner vi vi visst aldri på sydenferier. Den største skuffelsen var likevel ikke selve hotellet, men at det ikke var forsvarlig å bade på den lokale stranda. Dette synes vi var grovt underkommunisert i markedsføringen fra Apollos side, og kjennskap til dette hadde trolig fått oss til å velge den andre Playitas-lokasjonen. Vi kunne gjerne fått vite at man må ta buss til Costa Calma som kun går en gang daglig for å bade, og at det egentlig er en fordel å ha leiebil for å ha fleksibiliet mht strandlivet.

Bekreftet gjest: 2023-04-07


10 av 10

+
Veldig koselig, stille og rolig. Romslige rom.
-

Bekreftet gjest: 2023-04-07


8 av 10

+
Mange tilbud for sports aktiviteter, hyggelige folk/ betjening. Bra utforming av resorten. Sykkel!!
-
Det var vld vindfull , så sykkel ble ikke noe av flere av dagene. (Synd) Kunne ha vært mer variert program , masse yoga , men hva med dans , zumba, og gruppetrening.

Bekreftet gjest: 2023-04-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-03-31


7 av 10

+
Muligheten for å teste ut forskjellige treningsformer, samt hyggelige ansatte.
-
Litt slitt leilighet og møblement. Mer variasjon på buffetene til frokost og middag (hadde helpensjon).

Bekreftet gjest: 2023-03-31


10 av 10

+
Treningstilbudene. Det var også kjempefint at det var lite støy og lite bruk av alkohol på området.
-

Bekreftet gjest: 2023-03-17


7 av 10

+
Veldig bra trenings instruktører . Meget bra gjeste yoga instruktør denne uken
-
Lengre åpningstid i resturanten. De som jobbet der var veldig stresset. Men hotell og ron var veldig bra

Bekreftet gjest: 2023-03-17


8 av 10

+
Tilbud på underholdning og helsevenlige mat, nydeleg mat.
-
Kunne tenkt meg et mykt overmadrass på sengene og myke puter. Putene som var, var steinharde, spesielt ubehagelig når man har nakke problemer.

Bekreftet gjest: 2023-03-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

154 vurderinger
Utmerket
 
69
Veldig bra
 
62
Bra
 
18
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

16.12.2019

av 644heges Las Vegas, Nevada

IKKE REIS HIT MED APOLLO

Jeg bestilte reise hit med Apollo, som nå har begynt med reiser for de som ønsker å reise alene med andre som reiser alene (Apollo Solo). Dette er ren svindel! Apollo endrer fritt informasjonen på siden sin om hvilken tur du kjøper og informasjonen jeg leste når jeg bestilte var direkte feil og svært misvisende om dette hotellet. Etter 1-2 dager så føles det som å være i et fengsel midt i ørkenen. Det går 1 buss fra hotellet kl 1030, ellers må du kjøre drosje eller leie bil. Det blir VELDIG dyrt når du reiser alene! Det ligger så lagt vekk fra noe at på organiserte turer så blir du ikke hentet, men du må ta drosje til andre siden for å få være med på tur. Det er også kun mat å få mellom 8-10 eller 19-21, som er buffet. På dagtid er det kun junk mat å få kjøpt ved bassenget. "Supermarkedet" er kjempelite og hvis du ikke har kjøkken på rommet så er det håpløst. Det er jo også kakerlakker og maur på rommet så det er dumt å ha mat liggende der... Det er INGENTING rundt her. Du må inn til Morra Jable for å finne restauranter, som er 40€ EN vei! Til informasjon så er det hverken flagg eller livvakter på surfestranden, og det er SVÆRT sterke strømmer. Hvis du dessverre har reist hit, snakk med de lokale og ikke med Apollo når det kommer til sikkerhet og surfing! Dette er uten tvil den været ferien jeg har hatt og Apollo sin kundeservice på Fuerteventura holder deg bare for narr til du er ute av landet hvor Apollo Norge tar over og de unngår å svare på direkte spørsmål. Jeg har aldri vært med på værre kundeservice. Mitt tips, reis et annet sted!!! Det er god treningsmuligheter og surf mange andre steder :)

 
14.04.2018

av Martina K

Flott hotell med fantastisk personale

Vi bodde på dette hotellet i ei uke og var veldig godt fornøyd. Hotellet var fint med et fint oppvarmet basseng. Var meget rent både ute og inne og kjempe bra rom standard. Personalet er helt topp, alle var utrolig hyggelige og vennlige! Frokostbuffeten var helt fantastisk, variert og svært delikat. Jeg har benyttet meg også av lunsjbufett som var fra kl. 12:00 til 15:00 og var meget fornøyd! På hotellet er der et fint treningsrom, gode muligheter til å spille tennis og gjøre ulike sportsaktiviteter. Dette hotellet anbefaler jeg på det varmeste.

 
09.04.2018

av kristianeb2015 Ottestad, Norge

Flott uke

Vi var her ei uke og er veldig godt fornøyd.Dette er et stort kompleks med flotte leiligheter og store areal for trening.Det ble delt ut ukesprogram der en kunne melde seg på turer og trening på forskjellige måter. Vi benyttet oss av treningsrom med tredemølle,, romaskin, styrke armer/ ben/ apparater. To dager var det waterfun i godt oppvarmet basseng med entusiastiske instruktører, flott!Frokostbuffeten var variert, sunn og svært delikat/ velsmakende.Middagsbuffeten var også variert og god.Vi trivdes svært godt her! Stedet ligger langt fra « allfarvei»( 8 km til nærmeste sted, Costa Calma) så vi holdt oss på hotellområdet.Middagsbuffeten var fra kl. 18.30- 20.30.......og etter det ingen underholdning eller arrangement slik vi er vant til andre steder.Dette burde det absolutt gjøres noe med!

 
05.12.2017

av Cecilie F Asker, Norge

Ro for sjel - mosjon for kropp

La Pared ligger som en perle for avslapning og trim, men i langt uti ødemarken. Uten bil er man prisgitt hotellrestauranten (spesielt lekker frokost - stor buffetmiddag) eller mat fra hotellets minibutikk. Ingen sykkelvei dit, bare bilvei med smal skulder 80-90 km/t fartsgrense i det bakkete ørkenlandsskapet. Heller ikke ideelt underlag for rulleski. Strand noen hundre meter unna, fantastisk å surfe, fint å se solnedgangen fra, men frarådet å bade der pga sterk strøm. Hotellet tilbyr flere ulike mosjonspartier hver dag, inkl. yoga - alt gratis. Fint trimrom med alt av treningsapparater. Hyggelig betjening. Svært renslige og ryddige forhold, men ikke airconditioning. Rutebuss (linje 4) til nærmeste by en gang daglig (hverdager).

 
10.04.2017

av Svimesen66 Holmestrand, Norge

Sport og Surfe hotell

Ligger helt for seg selv .En plass som er tuftet på mennesker som liker å sporte. Surfe Paradis..4 Treningsøkter om dagen. Sund mat og hyggelig personale.Fint sted for en aktiv familie.Rommene var litt for sparsommelig møblert.Det er relativt dyrt å leie sykkel og bil der, så det ville jeg anbefalt å gjøre på flyplassen. Taxi til nærmeste tettsted koster 10 euro. En plass for mennesker som ikke higer etter Party liv. Stille allerede kl 22 😀