Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 929 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Store rom, god plass og skaper. Bra senger.
-
Kunne tenkt meg liten kaffiaparat med kapsler til morgenkaffi på rommet, eller lett tilgjengelig kaffetrakter i resepsjonen. Ville hatt middag tidligere på kvelden, i hvertfal kl 17.30.

Bekreftet gjest: 2024-02-09


9 av 10

+
vegansk mat + yoga og breathwork + beliggenheten, med natur og ro + katter
-
ikke alle de veganske måltidene var like bra (men bra det var minst et alternativ) litt rot med de oppsatte gruppetimene, og andre gruppetimer for andre grupper. (Stor svensk gruppe hadde høy musikk rett ved når det f.eks var avslapping)

Bekreftet gjest: 2024-02-02


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-02


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-01-26


10 av 10

+
Forholdsvis lite hotell og veldig personlig og intimt. Hyggelig personale som alltid hilste, både vaskere, vaktmestere, sykkelutleiere, resepsjonister, kelnere - alle sammen! Lett å bli kjent med nye mennesker fordi det er lite, vakre rom, vakre uteområder, en fantastisk strand i nørheten, kjempefine treningstimer, jeg kommer veldig gjerne tilbake!!
-
Var over forventning!

Bekreftet gjest: 2023-12-29


7 av 10

+
Bra trening. Store rom. Fine treningsfasiliteter.
-
Harde senger. Vonde solsenger. Treg betjening til middag, så vanskelig å få tak i drikke før middagen var spist opp. Burde vært vanndispensere tilgjengelig til middag, ikke bare til frokost.

Bekreftet gjest: 2023-12-22


10 av 10

+
Svært god service. God mat.
-
I og med stranda ikke var helt egnet for svømming ville et større basseng vært ønskelig.

Bekreftet gjest: 2023-12-15


7 av 10

+
De ansatte
-

Bekreftet gjest: 2023-12-15


8 av 10

+
Veldig hyggelig betjening, dyktige instruktører, variert treningstilbud.
-
Middagene var lite varierte, få smaker, hverken hummer eller kanari. Frokosten var bedre.

Bekreftet gjest: 2023-12-08


6 av 10

+
Beliggenhet, treningsfasiliteter, hyggelig staff,
-
De burde gjøre noe med kattene som kommer inn på rommene fra markterrassene. Jeg er glad i dyr men å våkne med fremmede katter i sengen hver morgen er litt ubehagelig, en katt bet datteren min inne på rommet vårt. Siden det ikke er aircondition må man ha dørene åpne. Hva med å lage en hindring for at kattene kommer inn til leilighetene?

Bekreftet gjest: 2023-12-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

158 vurderinger
Utmerket
 
72
Veldig bra
 
62
Bra
 
18
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

25.12.2023

av Susannah E

Øde, slitt og fullt av kakerlakker

Var her i en uke i desember 2023. Hotellet var for det meste helt ok, men ganske slitt. Personalet var ganske hyggelige. Området var veldig øde og det var ikke lett å komme seg rundt på øya uten bil. Maten på hotellet var ikke særlig god, og det var lite tilbud av kafeer, butikker og lignende i området. Hotellrommet var ok i starten, men viste seg å være fullt av insekter og kakerlakker allerede første natta. Sjekket under madrassen og fant både brune og svarte flekker, hår og døde kakerlakker der. Sa ifra i resepsjonen allerede første kveld og fikk beskjed om at de skulle fikse det og bytte madrass. Dette ble ikke gjort. Det eneste de gjorde var å spraye rommet. Sov knapt noe som helst hele uke i frykt for kakerlakker i senga. Dette ødela mye av ferien min. Kommer ikke til å dra tilbake, og vil heller ikke anbefale hotellet til noen andre.

 
16.12.2019

av 644heges Las Vegas, Nevada

IKKE REIS HIT MED APOLLO

Jeg bestilte reise hit med Apollo, som nå har begynt med reiser for de som ønsker å reise alene med andre som reiser alene (Apollo Solo). Dette er ren svindel! Apollo endrer fritt informasjonen på siden sin om hvilken tur du kjøper og informasjonen jeg leste når jeg bestilte var direkte feil og svært misvisende om dette hotellet. Etter 1-2 dager så føles det som å være i et fengsel midt i ørkenen. Det går 1 buss fra hotellet kl 1030, ellers må du kjøre drosje eller leie bil. Det blir VELDIG dyrt når du reiser alene! Det ligger så lagt vekk fra noe at på organiserte turer så blir du ikke hentet, men du må ta drosje til andre siden for å få være med på tur. Det er også kun mat å få mellom 8-10 eller 19-21, som er buffet. På dagtid er det kun junk mat å få kjøpt ved bassenget. "Supermarkedet" er kjempelite og hvis du ikke har kjøkken på rommet så er det håpløst. Det er jo også kakerlakker og maur på rommet så det er dumt å ha mat liggende der... Det er INGENTING rundt her. Du må inn til Morra Jable for å finne restauranter, som er 40€ EN vei! Til informasjon så er det hverken flagg eller livvakter på surfestranden, og det er SVÆRT sterke strømmer. Hvis du dessverre har reist hit, snakk med de lokale og ikke med Apollo når det kommer til sikkerhet og surfing! Dette er uten tvil den været ferien jeg har hatt og Apollo sin kundeservice på Fuerteventura holder deg bare for narr til du er ute av landet hvor Apollo Norge tar over og de unngår å svare på direkte spørsmål. Jeg har aldri vært med på værre kundeservice. Mitt tips, reis et annet sted!!! Det er god treningsmuligheter og surf mange andre steder :)

 
14.04.2018

av Martina K

Flott hotell med fantastisk personale

Vi bodde på dette hotellet i ei uke og var veldig godt fornøyd. Hotellet var fint med et fint oppvarmet basseng. Var meget rent både ute og inne og kjempe bra rom standard. Personalet er helt topp, alle var utrolig hyggelige og vennlige! Frokostbuffeten var helt fantastisk, variert og svært delikat. Jeg har benyttet meg også av lunsjbufett som var fra kl. 12:00 til 15:00 og var meget fornøyd! På hotellet er der et fint treningsrom, gode muligheter til å spille tennis og gjøre ulike sportsaktiviteter. Dette hotellet anbefaler jeg på det varmeste.

 
09.04.2018

av kristianeb2015 Ottestad, Norge

Flott uke

Vi var her ei uke og er veldig godt fornøyd.Dette er et stort kompleks med flotte leiligheter og store areal for trening.Det ble delt ut ukesprogram der en kunne melde seg på turer og trening på forskjellige måter. Vi benyttet oss av treningsrom med tredemølle,, romaskin, styrke armer/ ben/ apparater. To dager var det waterfun i godt oppvarmet basseng med entusiastiske instruktører, flott!Frokostbuffeten var variert, sunn og svært delikat/ velsmakende.Middagsbuffeten var også variert og god.Vi trivdes svært godt her! Stedet ligger langt fra « allfarvei»( 8 km til nærmeste sted, Costa Calma) så vi holdt oss på hotellområdet.Middagsbuffeten var fra kl. 18.30- 20.30.......og etter det ingen underholdning eller arrangement slik vi er vant til andre steder.Dette burde det absolutt gjøres noe med!

 
05.12.2017

av Cecilie F Asker, Norge

Ro for sjel - mosjon for kropp

La Pared ligger som en perle for avslapning og trim, men i langt uti ødemarken. Uten bil er man prisgitt hotellrestauranten (spesielt lekker frokost - stor buffetmiddag) eller mat fra hotellets minibutikk. Ingen sykkelvei dit, bare bilvei med smal skulder 80-90 km/t fartsgrense i det bakkete ørkenlandsskapet. Heller ikke ideelt underlag for rulleski. Strand noen hundre meter unna, fantastisk å surfe, fint å se solnedgangen fra, men frarådet å bade der pga sterk strøm. Hotellet tilbyr flere ulike mosjonspartier hver dag, inkl. yoga - alt gratis. Fint trimrom med alt av treningsapparater. Hyggelig betjening. Svært renslige og ryddige forhold, men ikke airconditioning. Rutebuss (linje 4) til nærmeste by en gang daglig (hverdager).