En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

2707 vurderinger
Utmerket
 
873
Veldig bra
 
968
Bra
 
496
Mindre bra
 
195
Dårlig
 
175

Fem siste vurderinger

14.10.2023

av Thor S Oslo, Norge

Helt topp på alle måter

Hotellet er fantastisk og servicen er topp. Alt er i gåavstand. Mange gode spisesteder. Basseng var bra nærhet til strand. Kort vei til buss og tog. Underholdning på kvelden var hyggelig og variert. Vi kommer tilbake!

 
17.09.2018

av Thor S Oslo, Norge

Topp hotel og topp sted

Rommet var fint, god mat og god underholdning. Alt vi ønsket å se var i gå avstand, samt at togstasjon lå ca. 20 minutters gange fra hotellet. Det lå i Torremolinos. Toget gikk enten til Fuengirola eller til Malaga.

 
21.05.2018

av torhild monrad L Norge

finn et annet hotell

vi bodde her 17 dager i april.Det mest møkkete rommet jeg noengang har bodd på.Betjeningen var veldig forskjellig noe hyggelige andre ikke.Fikk nye madrasser etter 3 netter med minimal søvn.Kommer ikke tilbake

 
08.05.2018

av tormodd

På tur ned😳

Etter flere besøk her, så var nok dette siste gangen. Hotellets rom trenger en stor oppdatering i forhold til hva prisen tilsier. Frokosten har økt med 40% og er nå dyrere enn på norske hoteller. Aircond virket ikke, og det var heller ingen service på dette i løpet av uka. Ikkje bra:(

 
07.05.2018

av 8audune Hønefoss, Norge

Synkende

Dette er vårt 5. Besøk på dette hotellet og antakelig det siste også. Vi har valgt dette hotellet på grunn av beliggenhet og at det har alle fasiliteter. Nå har imidlertid grådighet tatt overhånd. Frokost på dette hotellet koster mer enn en hotolfrokost i Norge. De tar betalt for at du som gjest kan benytte solsengene som står rundt hotellets basseng. Rommene som vi bodde på i år var nedslitte. Sengetøyet var hullete og Ac hadde en rar lukt og blåste bare varmt. Dusjen har omtrent ikke trykk.