MS Amaragua

MS Amaragua ligger rett ved den lange og brede sandstranda, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Området heter La Carihuela og er en gammel fiskerlandsbyer og her ligger fiskerestaurantene på et perleband langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet. Spis noe godt i en av restaurantene, slapp av ved bassenget og ta en deilig behandling i hotellets spa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MS Amaragua har med sin beliggenhet like ved stranda de beste forutsetninger for å bli et bra valg for noen ledige dager på den spanske solkysten. Her er det mange golfbaner, herlige strender og passe avstand til flere av Costa del Sols severdigheter. MS Amaragua har tre basseng. Et herlig bassengområde med utsikt over stranda og havet med et basseng, et separat barnebasseng, pool- og snackbar samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng.

Hotellet har flere restauranter, blant annet en bufférestaurant og to à la carte-restauranter. I bufférestauranten kan du spise frokost og middag. I restauranten Promesa kan du nyte tapas og cocktails. I hotellets strandbar/restaurant MS Tropicana Beach Club kan du både spise paella, hamburger, gode desserter og nyte nydelige drinker. Tre barer, en bar i lobbyen der du kan nyte av en drink og noen kvelder i uka litt rolig pianomusikk. En poolbar samt en strandbar.

Spa med skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. En time per dag i hotellets spa inkludert og du kan bade i det oppvarmede innendørsbassenget (30 grader), sitte i den oppvarmede jacuzzien, trene i treningsrommet og ta badstue. Hamam mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Parkering mot avgift. Cirka 1 kilometer til sentrum av Benalmádena. Cirka 11 kilometer til flyplassen i Málaga.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30
  • Middag søndag-torsdag kl. 18.30-21.30
  • Middag fredagar-lørdager kl. 18.30-22.00.

Alle hotell – Torremolinos & Benalmádena

Moon Dreams Torremolinos

Fra Moon Dreams Torremolinos har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er som skapt for at du skal kunne slappe av, spise godt og være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig spasertur langs stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgangen. Det er også et herlig spa med innendørsbasseng og aktiviteter. Hotellet har dessuten en fantastisk beliggenhet like ved en av de besta strendene i Torremolinos.

Alay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Alay ligger fint til i Benalmadena bare et steinkast fra stranda, havnepromenaden og den populære marinaen Puerto Marina. På hotellet er det herlige basseng, jacuzzier og ayurvedabehandlinger for avkobling samt to restauranter. Bestill rom med havutsikt og du har utsikt over både stranda og marinaen.

MS Pepita

Leilighetshotellet MS Pepita ligger sentralt vis à vis Benalmadenas populære marina, nært den herlige strandpromenaden og med mange restauranter, kaféer og barer i nærheten. På MS Pepita bor du i romslige leiligheter, kan kose deg i bassengområdet eller på stranda, og har en perfekt base for egne oppdagelsesferder i omgivelsene.

Sol Timor

Sol Timor har romslige leiligheter og en ideell beliggenhet like ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets hage har du utgang mot La Carihuela Beach. Hotellbassenget har solsenger og på den store plenen er det parasoller – allerede ved første blikk får du den der pirrende feriefølelsen!