MS Amaragua

MS Amaragua ligger rett ved den lange og brede sandstranda, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Området heter La Carihuela og er en gammel fiskerlandsbyer og her ligger fiskerestaurantene som perler på en snor langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet. Spis noe godt i en av restaurantene, slapp av ved bassenget og ta en deilig behandling i hotellets spa.

Ukens Deal

Akkurat nå får du 500,– i rabatt på alle pakkereiser til Italia, Mallorca og Costa del Sol.

Velg blant mange reisemål og hotell på disse herlige reisemålene.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MS Amaragua har med sin beliggenhet like ved stranda de beste forutsetninger for å bli et bra valg for noen ledige dager på den spanske solkysten. Her er det mange golfbaner, herlige strender og passe avstand til flere av Costa del Sols severdigheter. MS Amaragua har tre basseng. Et herlig bassengområde med utsikt over stranda og havet med et basseng, et separat barnebasseng, pool- og snackbar samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng.

Hotellet har flere restauranter, blant annet en bufférestaurant og to à la carte-restauranter. I bufférestauranten kan du spise frokost og middag. I restauranten Promesa kan du nyte tapas og cocktails. I hotellets strandbar/restaurant MS Tropicana Beach Club kan du både spise paella, hamburger, gode desserter og nyte nydelige drinker. Tre barer, en bar i lobbyen der du kan nyte av en drink og noen kvelder i uka litt rolig pianomusikk. En poolbar samt en strandbar.

Spa med skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. En time per dag i hotellets spa inkludert og du kan bade i det oppvarmede innendørsbassenget (30 grader), sitte i den oppvarmede jacuzzien, trene i treningsrommet og ta badstue. Hamam mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Parkering mot avgift. Cirka 1 kilometer til sentrum av Benalmádena. Cirka 11 kilometer til flyplassen i Málaga.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30
  • Middag søndag-torsdag kl. 18.30-21.30
  • Middag fredag-lørdag kl. 18.30-22.00.

Sesongvariasjoner

Fra 1. -10. april og 4. -6 oktober 2024 er det en folkemusikk- og dansefestival i området og på hotellet. Det blir mye folkeliv og musikk melder hotellet.

Alle hotell – Torremolinos & Benalmádena

Moon Dreams Torremolinos

Fra Moon Dreams Torremolinos har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er som skapt for at du skal kunne slappe av, spise godt og være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig spasertur langs stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgangen. Det er også et herlig spa med innendørsbasseng og aktiviteter. Hotellet har dessuten en fantastisk beliggenhet like ved en av de besta strendene i Torremolinos.

Alay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Alay ligger fint til i Benalmadena bare et steinkast fra stranda, havnepromenaden og den populære marinaen Puerto Marina. På hotellet er det herlige basseng, jacuzzier og ayurvedabehandlinger for avkobling samt to restauranter. Bestill rom med havutsikt og du har utsikt over både stranda og marinaen.

MS Pepita

Leilighetshotellet MS Pepita ligger sentralt vis à vis Benalmadenas populære marina, nært den herlige strandpromenaden og med mange restauranter, kaféer og barer i nærheten. På MS Pepita bor du i romslige leiligheter, kan kose deg i bassengområdet eller på stranda, og har en perfekt base for egne oppdagelsesferder i omgivelsene.

Sol Timor

Sol Timor har romslige leiligheter og en ideell beliggenhet like ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets hage har du utgang mot La Carihuela Beach. Hotellbassenget har solsenger og på den store plenen er det parasoller – allerede ved første blikk får du den der pirrende feriefølelsen!

Sol Torremolinos Don Marco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Torremolinos Don Marco passer for deg som vil bo nært stranda, restauranter og utelivet i Torremolinos. Her får du tilgang til flere fasiliteter som restauranter, tennis, flere basseng og musikkunderholdning på søsterhotellene. Dette voksenhotellet er et bra utgangspunkt for å se den vakre spanske kysten med vakre fjell og historiske severdigheter, kanskje fra sykkelsetet eller på en fottur.

MS Aguamarina Suites

MS Aguamarina Suites ligger i gangavstand til stranda i klassiske Torremolinos. På dette sentralt beliggende hotellet finner du basseng for så vel voksne som barn, en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter, et treningsrom for den som vil holde formen og et spa for hvile og avkobling. Velkommen!

Riu Nautilus

Aldersgrense på hotellet: 18 år På Riu Nautilus bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og både frokost og middag er inkludert. Hotellet har en perfekt beliggenhet ved strandpromenaden og her kan du starte dagen med en rask tur og avslutte med et bad i havet. Tren i treningsrommet og ta en tur i badstua og kanskje en massasje. Langs strandpromenaden ligger det restauranter, kaféer og butikker.

Riu Costa del Sol

Riu Costa del Sol ligger ved den lange og herlige sandstranda Playa Bajondillo, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Hotellet har flere basseng, restauranter og barer samt et herlig spa for avkobling. For familiens yngste er det både en morsom barneklubb, et separat barnebasseng og et helt eget plaskebasseng.