Riu Costa del Sol

Riu Costa del Sol ligger ved den lange og herlige sandstranda Playa Bajondillo, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Hotellet har flere basseng, restauranter og barer samt et herlig spa for avkobling. For familiens yngste er det både en morsom barneklubb, et separat barnebasseng og et helt eget plaskebasseng.

Ukens Deal

Akkurat nå får du 500,– i rabatt på alle pakkereiser til Kypros, Mallorca og Costa del Sol.

Velg blant mange reisemål og hotell. Reis i perioden fra 1/5 - 10/11 2024. Bestill senest 14/4-2024.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riu Costa del Sol har seks basseng. Tre større basseng, hvorav ett er oppvarmet til 22 grader om vinteren, et plaskebasseng for familiens yngste, et separat barnebasseng og et oppvarmet innendørsbasseng som er åpent november til april. Solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær.

Hotellet har fire restauranter. I bufférestaurantene Ajoblanco og Maria Sardina serveres frokost, lunsj, snacks og middag. À la carte-restauranten La Dolce Vita serverer italienske spesialiteter til middag der forretter og desserter serveres fra en buffé og hovedretten bestilles fra en meny. I grillrestauranten Pepe's Food serveres en lunsjbuffé. Bordreservasjon kreves i à la carte-restauranten samt til middag i restauranten Maria Sardina og La Dolce Vita. Pent antrekk, langbukse for menn til middag. Hotellet har seks barer, hvorav en loungebar, en sportsbar, en poolbar og tre andre barer.

I hotellets velværesenter er det et treningsrom med aldersgrense 16 år, en dampbadstue med aldersgrense 18 år samt fitness-timer seks ganger per uka, alt uten kostnad. Spabehandlinger og massasje mot avgift. Sandvolleyball. Daglige aktiviteter og underholdning for voksne. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning med levende musikk og show noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Ladestasjon for elbil, mot avgift. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Rett utenfor hotellet finner du butikker, bussholdeplass og apotek. Cirka 2 kilometer inn til sentrum av Torremolinos. Cirka 10 kilometer til Malaga.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurantene Ajoblanco og Maria Sardina kl. 8.00-10.30.
  • Kontinental frokostbuffé i restauranten Maria Sardina kl. 10.30-12.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten Pepe's Food kl. 12.00-18.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten Ajoblanco kl. 12.30-15.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Maria Sardina kl. 13.00-15.00.
  • Snacks i restauranten Maria Sardina kl. 15.30-17.30.
  • Middagsbuffé i restauranten Ajoblanco med to bordsetninger, kl. 18.30-19.45 og kl. 20.15-21.45.
  • Middag i à la carte-restauranten La Dolce Vita med to bordsetninger kl. 19.00-20.15 og kl. 20.45-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer døgnet rundt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Torremolinos & Benalmádena

Moon Dreams Torremolinos

Fra Moon Dreams Torremolinos har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er som skapt for at du skal kunne slappe av, spise godt og være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig spasertur langs stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgangen. Det er også et herlig spa med innendørsbasseng og aktiviteter. Hotellet har dessuten en fantastisk beliggenhet like ved en av de besta strendene i Torremolinos.

Alay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Alay ligger fint til i Benalmadena bare et steinkast fra stranda, havnepromenaden og den populære marinaen Puerto Marina. På hotellet er det herlige basseng, jacuzzier og ayurvedabehandlinger for avkobling samt to restauranter. Bestill rom med havutsikt og du har utsikt over både stranda og marinaen.

MS Pepita

Leilighetshotellet MS Pepita ligger sentralt vis à vis Benalmadenas populære marina, nært den herlige strandpromenaden og med mange restauranter, kaféer og barer i nærheten. På MS Pepita bor du i romslige leiligheter, kan kose deg i bassengområdet eller på stranda, og har en perfekt base for egne oppdagelsesferder i omgivelsene.

MS Amaragua

MS Amaragua ligger rett ved den lange og brede sandstranda, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Området heter La Carihuela og er en gammel fiskerlandsbyer og her ligger fiskerestaurantene som perler på en snor langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet. Spis noe godt i en av restaurantene, slapp av ved bassenget og ta en deilig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har romslige leiligheter og en ideell beliggenhet like ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets hage har du utgang mot La Carihuela Beach. Hotellbassenget har solsenger og på den store plenen er det parasoller – allerede ved første blikk får du den der pirrende feriefølelsen!

Sol Torremolinos Don Marco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Torremolinos Don Marco passer for deg som vil bo nært stranda, restauranter og utelivet i Torremolinos. Her får du tilgang til flere fasiliteter som restauranter, tennis, flere basseng og musikkunderholdning på søsterhotellene. Dette voksenhotellet er et bra utgangspunkt for å se den vakre spanske kysten med vakre fjell og historiske severdigheter, kanskje fra sykkelsetet eller på en fottur.

MS Aguamarina Suites

MS Aguamarina Suites ligger i gangavstand til stranda i klassiske Torremolinos. På dette sentralt beliggende hotellet finner du basseng for så vel voksne som barn, en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter, et treningsrom for den som vil holde formen og et spa for hvile og avkobling. Velkommen!

Riu Nautilus

Aldersgrense på hotellet: 18 år På Riu Nautilus bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og både frokost og middag er inkludert. Hotellet har en perfekt beliggenhet ved strandpromenaden og her kan du starte dagen med en rask tur og avslutte med et bad i havet. Tren i treningsrommet og ta en tur i badstua og kanskje en massasje. Langs strandpromenaden ligger det restauranter, kaféer og butikker.