Moon Dreams Torremolinos

Fra Moon Dreams Torremolinos har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moon Dreams Torremolinos er et mindre hotell som først og fremst vender seg til et voksent pubikum. Herfra har du gangavstand til både stranda og sentrum i Torremolinos med et stort utvalg av restauranter og butikker.

På hotellet er det et bassengområde med en basseng, jacuzzi, solsenger og parasoller samt en poolbar. På hotellets takterrasse kan du hvile i en god solseng med utsikt over havet. Bassenghåndklær kan lånes. Vil du heller tilbringe dagen på stranda så ligger La Carihuela bare cirka 75 meter bort. Andre nærliggende strender er Bajondillo, Malapesquera og Santa Ana.

Hotellet har en restaurant og loungebar der du kan nyte forfriskninger og snacks. Wifi inkludert på hele hotellet. På hotellet er det et velutstyrt treningsrom.

Til sentrum av Malaga er det cirka 14 kilometer, 1,7 kilometer til Benalmádenas havn og cirka 10 kilometer til Malagas flyplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagbuffé).

Alle hoteller – Torremolinos & Benalmádena

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er som skapt for at du skal kunne slappe av, spise godt og være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig spasertur langs stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgangen. Det er også et herlig spa med innendørsbasseng og aktiviteter. Hotellet har dessuten en fantastisk beliggenhet like ved en av de besta strendene i Torremolinos.

Alay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Alay ligger fint til i Benalmadena bare et steinkast fra stranda, havnepromenaden og den populære marinaen Puerto Marina. På hotellet er det herlige basseng, jacuzzier og ayurvedabehandlinger for avkobling samt to restauranter. Bestill rom med havutsikt og du har utsikt over både stranda og marinaen.

MS Pepita

Leilighetshotellet MS Pepita ligger sentralt vis à vis Benalmadenas populære marina, nært den herlige strandpromenaden og med mange restauranter, kaféer og barer i nærheten. På MS Pepita bor du i romslige leiligheter, kan kose deg i bassengområdet eller på stranda, og har en perfekt base for egne oppdagelsesferder i omgivelsene.

MS Amaragua

MS Amaragua ligger rett ved den lange og brede sandstranda, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Området heter La Carihuela og er en gammel fiskerlandsbyer og her ligger fiskerestaurantene på et perleband langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet. Spis noe godt i en av restaurantene, slapp av ved bassenget og ta en deilig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har romslige leiligheter og en ideell beliggenhet like ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets hage har du utgang mot La Carihuela Beach. Hotellbassenget har solsenger og på den store plenen er det parasoller – allerede ved første blikk får du den der pirrende feriefølelsen!