Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er som skapt for at du skal kunne slappe av, spise godt og være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig spasertur langs stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgangen. Det er også et herlig spa med innendørsbasseng og aktiviteter. Hotellet har dessuten en fantastisk beliggenhet like ved en av de besta strendene i Torremolinos.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Torremolinos Don Pablo ligger det til rette for avslapping, gode måltider og aktiviteter i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig tur på stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgang.

Hotellet har et fint bassengområde med to utendørsbasseng, et separat barnebasseng og jacuzzi. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant Córdoba spiser du frokost, lunsj og middag. I poolbaren Blue Horizon kan du bestille lettere retter til lunsj (ikke inkludert i All Inclusive). English Bar serverer snack og drikke.

Hotellet passer for sykkelgjengen som vil sykle i vakker, og i blant krevende, omgivelser. På hotellet kan du bestille ulike turer, alt fra lettere turer på opptil 60 kilometer til lengre og mer kondisjonskrevende turer på opptil 110 kilometer.

Don Pablo er en del av Sol Torremolinos Resorts som også omfatter hotellene Don Pedro og Don Marco. Hotellene har flere felles aktiviteter som for eksempel tennis, basket, håndball og fotball, show og musikkunderholdning. Du får som gjest på Don Pablo benytte deg av fasiliteter som basseng (to basseng og et barnebasseng på Don Pedro og to basseng og en jacuzzi på Don Marco), restauranter og barer på de andre hotellene. Tenk på at Don Marco hat aldersgrense 18-år og noen av fasilitetene er kun for de gjestene som bor på det hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering både utendørs og innendørs, mot avgift.

Til stranda er det cirka 50 meter og til sentrum av Torremolinos er det cirka 1 kilometer. Til Malaga er det 16 kilometer og til Malagas flyplass 7 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • I perioden 24. juni til 2. september 2023 er det kun mulig å bestille rom med halvpensjon inkludert.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frukost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frukost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Legger du til halvpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Middagbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i English Bar kl. 11.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 11.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon, og i blant kan du bli bedt om å signere en kvittering når du henter mat/drikke. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Hotellets spa vil holde stengt i perioden 1. november 2023-25. mars 2024.

Alle hotell – Torremolinos & Benalmádena

Moon Dreams Torremolinos

Fra Moon Dreams Torremolinos har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.

Alay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Alay ligger fint til i Benalmadena bare et steinkast fra stranda, havnepromenaden og den populære marinaen Puerto Marina. På hotellet er det herlige basseng, jacuzzier og ayurvedabehandlinger for avkobling samt to restauranter. Bestill rom med havutsikt og du har utsikt over både stranda og marinaen.

MS Pepita

Leilighetshotellet MS Pepita ligger sentralt vis à vis Benalmadenas populære marina, nært den herlige strandpromenaden og med mange restauranter, kaféer og barer i nærheten. På MS Pepita bor du i romslige leiligheter, kan kose deg i bassengområdet eller på stranda, og har en perfekt base for egne oppdagelsesferder i omgivelsene.

MS Amaragua

MS Amaragua ligger rett ved den lange og brede sandstranda, like utenfor Torremolinos på den spanske solkysten. Området heter La Carihuela og er en gammel fiskerlandsbyer og her ligger fiskerestaurantene på et perleband langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet. Spis noe godt i en av restaurantene, slapp av ved bassenget og ta en deilig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har romslige leiligheter og en ideell beliggenhet like ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets hage har du utgang mot La Carihuela Beach. Hotellbassenget har solsenger og på den store plenen er det parasoller – allerede ved første blikk får du den der pirrende feriefølelsen!