En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1249 vurderinger
Utmerket
 
435
Veldig bra
 
452
Bra
 
216
Mindre bra
 
72
Dårlig
 
74

Fem siste vurderinger

06.11.2023

av Lilly R Kongsvinger, Norge

Ikke 4- stjerner Hotell!

Dette er ikke et 4 stjerner hotell! Sviktende vedlikehold overallt, både ute og inne. Fliser på badet var gått istykker,noen manglet.så man skar seg under føttene.Skittent i alle hjørner på bad og i rommet. Toalettet spylte døgnet rundt. Kjøleskapet var så varmt, så de som kom for å reparere det, etter 3 meldinger til resepsjonen, måtte bruke arbeidshansker for å klare å ta i det! Fikk da et helt nytt. Beliggenheten til hotellet er kjempefin,synd bare at man ikke vedlikeholder det. Utearealet rundt bassenget hadde også løse/manglende fliser flere steder. Plagsomme fluer overallt. Folk reserverte solsenger for hele dagen,tross forbud. I bassenget var det kun 17-18 grader. Frokosten var bra, personalet veldig hyggelige og flinke, men vi følte at vi måtte oppgradere dette s.k. standardrommet, noe som kostet 30Euro pr. døgn. Fikk da et veldig bra rom , delvis sjøutsikt, god plass til toalettsaker på badet og større garderobe. En flink og blid vaskedame. Underholdningen var helt topp om kvelden! De i baren likeså,så noe var trosss alt bra!

 
24.05.2023

av Beateb1972

Perfekt beliggenhet

Et hotell med perfekt beliggenhet, et flott bassengområde med utsikt mot strand og sjø. Tykke deilige madresser på noen av solsengene., om man var heldig og finne en ledig. Hotellet burde fjernet håndduker lagt ut på solsengene før frokost kl 07.30, spesielt når de som reserverte sjelden kom ut før 10, 11 tiden. Svært harde og vonde senger, forventer mer av et 4 * hotell, men fikk heldigvis en overmadress ved forespørsel. Ble noe bedre, men ikke optimalt. Ikke dyner, men ullpledd i laken. God frokost, men savnet spansk skinke. Ikke et hotell hvis du skal jobbe fra pc, wifi fungerte ikke eller kun sporadisk.

 
12.11.2022

av Ken J Østlandet, Norge

Fluer..!!!

Helt greit hotell. Beliggende midt på strandpromenaden. Frokost var helt grei med unntak av en lang kaffekø. Litt slitt som alle hoteller på turiststeder i Spania. Fint poolområde med unntak av en ting, - Fluer ..!!! Det var fluer overallt rundt poolen. Umulig å ligge i fred. Måtte dra ned på stranden for å slippe unna.

 
03.10.2019

av heddah754 Oslo, Norge

Fint hotell

Et fint hotell med masse bra. Lite plass å legge fra seg ting på enkeltrommene, både på badet og ellers. Sengene var noe harde å ligge på, men det gikk seg til. Rent og pent, og veldig hyggelig og hjelpsom betjening i alle deler av hotellet. Relativt små heiser som gjør det vanskelig for de med mye bagasje, rullestoler eller barnevogner (bare en heis som egner seg). Det store plusset her er buffeten, både til frokost og middag. Godt utvalg, god mat og god variasjon, her er noe for alle. Bassengområdet er fint, men dette er kanskje ikke noe for de med barn som trenger å plaske og leke masse. Alt i alt et godt hotell.

 
09.09.2019

av jorunnb78 Sande, Norge

Flott hotell

Nydelig hotell og nydelig mat og drikke. Rett ved stranden. Alle fasiliteter. Det som trakk litt ned var kloakklukt innimellom når du hadde på aircondition og at personale ikke er så gode i engelsk. Alt i alt-anbefales