En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1111 vurderinger
Utmerket
 
375
Veldig bra
 
412
Bra
 
197
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

12.11.2022

av Ken J Østlandet, Norge

Fluer..!!!

Helt greit hotell. Beliggende midt på strandpromenaden. Frokost var helt grei med unntak av en lang kaffekø. Litt slitt som alle hoteller på turiststeder i Spania. Fint poolområde med unntak av en ting, - Fluer ..!!! Det var fluer overallt rundt poolen. Umulig å ligge i fred. Måtte dra ned på stranden for å slippe unna.

 
03.10.2019

av heddah754 Oslo, Norge

Fint hotell

Et fint hotell med masse bra. Lite plass å legge fra seg ting på enkeltrommene, både på badet og ellers. Sengene var noe harde å ligge på, men det gikk seg til. Rent og pent, og veldig hyggelig og hjelpsom betjening i alle deler av hotellet. Relativt små heiser som gjør det vanskelig for de med mye bagasje, rullestoler eller barnevogner (bare en heis som egner seg). Det store plusset her er buffeten, både til frokost og middag. Godt utvalg, god mat og god variasjon, her er noe for alle. Bassengområdet er fint, men dette er kanskje ikke noe for de med barn som trenger å plaske og leke masse. Alt i alt et godt hotell.

 
09.09.2019

av jorunnb78 Sande, Norge

Flott hotell

Nydelig hotell og nydelig mat og drikke. Rett ved stranden. Alle fasiliteter. Det som trakk litt ned var kloakklukt innimellom når du hadde på aircondition og at personale ikke er så gode i engelsk. Alt i alt-anbefales

 
07.06.2019

av Martin P Vadsø, Norge

Fint eldre hotell.

Positivt: God beliggenhet, god plass ved bassenget , romslige barer og poolbar, skifte av håndklær hver dag, hyggelig betjening, renslig, hadde frokost og middag---grei mat. Negativt: Noe harde senger, lytt. Dette har nok i sin tid vært et svært bra hotell, men er nå noe slitt, men stilig. Vi hadde rom i 7 etasje og med fin utsikt over byen. Vi trivdes godt her, var 2 uker i mai 2019. Stedet anbefales.

 
24.11.2017

av EllinorS116

Langtidsferie 4 uker med Albatross

Hadde betalt for rom med skrå havutsikt og ble plassert i rom i første etg ved vifte til svømmebasseng - lyd 65 desibel... ingen havutsikt.. Måtte krangle oss til nytt rom og havnet 1 etg høyere, uten vifte og fortsatt ingen havutsikt... Ringte dermed Albatross i Danmark og de ordnet så vi fikk rom i 6 etg., med skrå havutsikt...flott trodde vi, men så begynte det å sive sigarettrøyk inn gjennom ventilasjonsanlegget.. vår nabo røykte hele dagen og vi måtte ha balkonger åpen dag og natt... klage (3ganger) til resepsjon hjalp ikke... Vi besluttet å reise hjem 1 uke før planlagt hjemreise.. Det kostet oss 6000,- NOK med Norwegian... Jeg har Astma bronchiale og blir veldig syk ved påvirkning av sigarettrøyk og parfymerte vaskemidler, som brukes både ved vask av gulv, samt sengetøy og håndklær... Maten var god 🙄