En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

50% anbefaler hotellet

1049 vurderinger
Utmerket
 
372
Veldig bra
 
319
Bra
 
198
Mindre bra
 
88
Dårlig
 
72

Fem siste vurderinger

23.11.2023

av Scenic625864

Masse fint å se i nærheten

Perfekt beliggenhet.Gode senger, men rommene var små. Vi hadde betalt for havutsikt, så vi hadde flott utsikt. Hotellet hadde mange fine områder for å slappe av i. Ekstremt mye støy i spisesalen med stressede og lite vennlig betjening. Frokosten var grei, men dårlig middagsbuffe. Reiser gjerne tilbake til område, men ikke dette hotellet.

 
18.11.2023

av Per-Roger E Biri, Norge

Hyggelig men slitent.

Fin utsikt og beliggenhet. Rom var slitne, skikkelig dårlige puter i sengene, ingen hyller i skap til klær, dusj delvis ødelagt, lamper delvis ødelagt, fin resepsjon og bar, frokost hadde ikke skikkelig kaffe eller juice, bare pulverkaffe og saft, hyggelig betjening, treningsrom ok,

 
16.11.2023

av Unni S

Fin beliggenhet.

Har aldri ligget på et hotell med så mye støy både i spisesal, rommene og i barområdet. Tomt for mat til alle måltider som vi måtte stå å vente på skulle bli fylt opp igjen. Varm mat lå åpent på fat så den ble fort kald. Badet på vårt rom var ikke bra. Dusj oppi badekaret. Mange eldre folk her, de kunne ikke klare å få dusjet. Bidéen var lekk bak. Kunn to pappkrus på rommet. Kan ikke anbefale dette hotellet.

 
17.09.2023

av margareth12345

Musikk støy

Høy discomusikk flere kvelder i uka til langt på kveld/ natt . Musikk for få fremmøtte, dårlig lydisoler ing i verandadør, ingen sover i slikt bråk. Rengjøring på rom kunne vært bedre. Middag ingen stor opplevelse .

 
05.03.2023

av Harald H Spydeberg, Norge

Avbrekk vinter i Norge, reise til Benalmadena Alay Hotel Puerto Marina

Alay Hotel innfridde våre forventninger. Perfekt beliggenhet Gode solforhold God og omfangsrik frokost Serviceinnstilt resepsjon Store rom med terrasse Det som trekker noe ned: Anleggsarbeider begge sider men dette går mot slutten Renholderen på rommet slapp/ røyter mørke hår i det hvite sengetøyet Anbefaler hotellet og tar gjerne en ny tur hit!