En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

50% anbefaler hotellet

963 vurderinger
Utmerket
 
341
Veldig bra
 
301
Bra
 
174
Mindre bra
 
80
Dårlig
 
67

Fem siste vurderinger

05.03.2023

av Harald H Spydeberg, Norge

Avbrekk vinter i Norge, reise til Benalmadena Alay Hotel Puerto Marina

Alay Hotel innfridde våre forventninger. Perfekt beliggenhet Gode solforhold God og omfangsrik frokost Serviceinnstilt resepsjon Store rom med terrasse Det som trekker noe ned: Anleggsarbeider begge sider men dette går mot slutten Renholderen på rommet slapp/ røyter mørke hår i det hvite sengetøyet Anbefaler hotellet og tar gjerne en ny tur hit!

 
09.11.2022

av heiagamvik Narvik, Norge

Verdt hver ei stjerne!

Jeg har overveiende gode vurderinger av hotellet: Imøtekommende personale (som virkelig jobbet på, ettersom det var tett med gjester der). Gode senger. Godt renhold. Nok ledig golvplass på rommet til å bedrive yoga. Pluss for gratis trådløst nettverk og norske tv-kanaler, samt at hotellet lånte ut håndklær til bruk for terrasse og strand. Luftanlegg på rommet. Nok solstoler/ -senger til alle. Gangavstand til strand og butikkområder. Minus for den store, støyfylte spisesalen, og fordi det kun var badekar på rommene, og ikke dusjkabinett, som ville være enklere for bevegelseshemmede å gjøre bruk av.

 
22.10.2021

av Grethe-Sofie H

Fantastisk.

Eit lyst, moderne hotell med innbydende resepsjon, avslappende avdelinger ("pratekroker") , stor, lys spisesal og vennlig betjening. Og deilig mat. Lyse rom med gode senger og madrasser og romslig bad. Store saler til konferanser og seniordans. Flott uteareal med bassenger og solplass. Med få minutter til flott strand og strandpromenade tett i tett med butikker og restauranter, trenger en ikke kjede seg. Og massøsen på hotellet kan virkelig sine ting. Vi kommer tilbake. 😀

 
30.06.2018

av Britt Synnøve N

Brit Synnøve Nes

Pensjonist hotell 80 + Helst engelske og franske. God frokost var det eneste positive med oppholdet. Prøvde buffé en kveld men det var ingenting å skryte av. Lukt problemer på rom og resepsjons området.

 
28.11.2017

av 882Randi882 Stavanger, Norge

Sentralt og godt

Vi er to som nettopp kom hjem etter tre uker i Benalmodena. Alle netter tilbrakte vi på hotell Ibersol Alay. Et deilig hotell med et godt værelse og utmerket service. I vårt tilfelle spiste vi både frokost og middag på hotellet. Begge deler ga oss mye matglede med varierte tilbud hver dag. Jeg tror ingen kunne gå fra et måltid på hotellet og si at maten manglet noe. I tillegg var det også mulig å få lunsj på hotellet for de som ønsket det. Eller snacs i baren ved svømmebassenget. Alay har et godt uteområde med liggestoler pluss en terrasse med vid utsikt og solsenger. Hotell som har alt det en gjest kan ønske seg..