Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger like utenfor Malaga og er et staselig palass fra 1932 og hotellet er omkranset av en festning fra 1624. Hotellet har en vakker hage og fin utsikt over havet. Malaga kan du nå enten til fots, med bil eller buss.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 3,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger høyt oppe på en klippe og her ble det anlagt en festning på 1600-tallet. Hotellet har en vakker hage og rundt hotellet er det gamle murer og ruiner der det arrangeres konserter og bryllup. Hotellet har en klassisk innredning fra 1930-tallet. Slapp av i hotellets utendørsbasseng, spis godt i à la carte-restauranten og ta et glass sangria i loungebaren på terrassen når sola går ned over Spanias solkyst.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bytrafikk. Trapper og nivåforskjeller innenfor og utenfor hotellet. Hotellet ligger cirka 1 kilometer fra Playa de la Caleta, 3,2 kilometer fra der sentrale delene (Centro Histórico) av Malaga og cirka 13 kilometer fra flyplassen i Malaga.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 utgår juniorsuitene.

Alle hotell – Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón ligger midt i Malagas sentrum på den populære gata Alameda de Colón. Herfra har du kort vei til flere restauranter, severdigheter og shopping. Nærmeste strand er La Malagueta som ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og vender seg til et voksent publikum.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotellet Soho Boutique Equitativa ligger midt i sentrum av Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk bygning med flott utsikt over byen. Her har du et veldig godt utgangspunkt for å utforske alle severdigheter, butikker og restauranter i nærheten.

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger like ved stranda La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Her kan du ta et bad i bassenget eller noe godt å drikke i baren. Hotellet ligger nært Malagas sentrum, der du kan nyte god mat, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Malaga. I gangavstand finner du alle byens severdigheter, hva sier du til et besøk til Picassomuseet rett etter frokost og om ettermiddagen bade i havet fra sandstranda La Malagueta?