Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger like ved stranda La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Her kan du ta et bad i bassenget eller noe godt å drikke i baren. Hotellet ligger nært Malagas sentrum, der du kan nyte god mat, shopping og kulturelle aktiviteter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I Soho Boutique Las Vegas' frodige hage ligger hotellets bassengområde med basseng, solsenger og parasoller samt en hyggelig poolbar. Bassenghåndklær kan lånes. Vil du heller bade i havet er det bare å krysse veien og du er nede på stranda La Malagueta. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift. Andre strender i nærheten er La Caleta Beach, Baños del Carmen Beach, Pedregalejo Beach og Las Acacias Beach.

Hotellet har en frokostrestaurant og i tillegg til poolbaren er det en herlig loungebar her.

Vil du være aktiv i ferien er det et treningsrom og et spillrom på hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift.

Soho Boutique Las Vegas ligger nært stranda og Malagas sentrum. Det er flust med barer og restauranter bare noen minutter fra hotellet, og til Malagas sentrum er det cirka 1,5 kilometer. Bussene til byens sentrum stopper nært hotellet. Cirka 20 minutter med bil til Malagas flyplass. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón ligger midt i Malagas sentrum på den populære gata Alameda de Colón. Herfra har du kort vei til flere restauranter, severdigheter og shopping. Nærmeste strand er La Malagueta som ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og vender seg til et voksent publikum.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotellet Soho Boutique Equitativa ligger midt i sentrum av Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk bygning med flott utsikt over byen. Her har du et veldig godt utgangspunkt for å utforske alle severdigheter, butikker og restauranter i nærheten.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Malaga. I gangavstand finner du alle byens severdigheter, hva sier du til et besøk til Picassomuseet rett etter frokost og om ettermiddagen bade i havet fra sandstranda La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger like utenfor Malaga og er et staselig palass fra 1932 og hotellet er omkranset av en festning fra 1624. Hotellet har en vakker hage og fin utsikt over havet. Malaga kan du nå enten til fots, med bil eller buss.