Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotellet Soho Boutique Equitativa ligger midt i sentrum av Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk bygning med flott utsikt over byen. Her har du et veldig godt utgangspunkt for å utforske alle severdigheter, butikker og restauranter i nærheten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Soho Boutique Equitativa ligger Malagas sentrum, med kort vei til restauranter, butikker og en sandstrand. På takterrassen finner du en bar og et lite basseng, perfekt for avkobling om ettermiddagen. Vil du heller bade i havet ligger sandstranda La Malagueta cirka 800 meter fra hotellet. Andre strender i nærheten er San Andres Beach, La Caleta Beach, Misericordia Beach og Baños del Carmen Beach.

På hotellet er det en restaurant som serverer retter inspirert av middelhavslandene og lokale spesialiteter à la carte til lunsj og middag. Det er også en bar her.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bilutleie mot avgift.

Hotellet ligger nært Calle Larios, markedet Atarazanas, Malagas katedral, Malagas museum og Parque de Malaga. Til flyplassen er det cirka 8 kilometer. Sentral beliggenhet og bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón ligger midt i Malagas sentrum på den populære gata Alameda de Colón. Herfra har du kort vei til flere restauranter, severdigheter og shopping. Nærmeste strand er La Malagueta som ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og vender seg til et voksent publikum.

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger like ved stranda La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Her kan du ta et bad i bassenget eller noe godt å drikke i baren. Hotellet ligger nært Malagas sentrum, der du kan nyte god mat, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Malaga. I gangavstand finner du alle byens severdigheter, hva sier du til et besøk til Picassomuseet rett etter frokost og om ettermiddagen bade i havet fra sandstranda La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger like utenfor Malaga og er et staselig palass fra 1932 og hotellet er omkranset av en festning fra 1624. Hotellet har en vakker hage og fin utsikt over havet. Malaga kan du nå enten til fots, med bil eller buss.