Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotellet Soho Boutique Equitativa ligger midt i sentrum av Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk bygning med flott utsikt over byen. Her har du et veldig godt utgangspunkt for å utforske alle severdigheter, butikker og restauranter i nærheten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Soho Boutique Equitativa ligger Malagas sentrum, med kort vei til restauranter, butikker og en sandstrand. På takterrassen finner du en bar og et lite basseng, perfekt for avkobling om ettermiddagen. Vil du heller bade i havet ligger sandstranda La Malagueta cirka 800 meter fra hotellet. Andre strender i nærheten er San Andres Beach, La Caleta Beach, Misericordia Beach og Baños del Carmen Beach.

På hotellet er det en restaurant som serverer retter inspirert av Middelhavslandene og lokale spesialiteter à la carte til lunsj og middag. Det er også en bar her.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bilutleie mot avgift. Vaskeriservice mot avgift.

Hotellet ligger nært Calle Larios, markedet Atarazanas, Malagas katedral, Malagas museum og Parque de Malaga. Til flyplassen er det cirka 8 kilometer. Sentral beliggenhet og bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón ligger midt i Malagas sentrum på den populære gata Alameda de Colón. Herfra har du kort vei til flere restauranter, severdigheter og shopping. Nærmeste strand er La Malagueta som ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet.

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger like ved stranda La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Her kan du ta et bad i bassenget eller noe godt å drikke i baren. Hotellet ligger nært Malagas sentrum, der du kan nyte god mat, shopping og kulturelle aktiviteter.