Reiser til Malaga – Costa del Sol

Malaga

  • • Kombiner bade- og storbyferie
  • • Topp golfbaner i nærheten
  • • Sjarmerende fiske- og tapasrestauranter

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

En reise til Malaga byr på en fin blanding av byliv og late dager på lange strender. Malaga by har imponerende severdigheter, en spennende blanding av gammelt og moderne, og koselige tapas- og sjømatrestauranter. Langs Costa del Sol har du også de andre kjente feriestedene som Fuengirola og Marbella, samt en rekke golfbaner. Det deilige klimaet gjør Malaga og Solkysten til et populært reisemål året rundt.Fakta om Malaga

Valuta

Euro.

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Malaga flyplass.
  • Transport fra Malagas flyplass til Malaga tar cirka 20-30 minutter og kan legges til når du bestiller med Apollo.

Ankomst
Har du bestilt transport venter sjåføren på deg i ankomsthallen, rett innenfor dørene som fører ut fra ankomsthallen, med et skilt med ditt navn. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Skulle det skje noe uforutsett kan du ringe (engelsktalende) ved å ringe +34 952 380 297.

Avreise
Returen til flyplassen: 48-24 timer innen avreise kan du se på Pickuptime.eu når du blir hentet. Shuttle referens number = Ditt Apollobestillingsnummer.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
des 14°c

Alle feriesteder Costa del Sol

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Oppdag det vakre Andalucía. I Nerja og området rundt lokker lange og brede strender, vinmarker, pittoreske kunstnerbyer og turstier. Bo på hotell ved stranda i Nerja, eller velg et avsidesliggende hotell oppe i fjellene der du kan nyte av fred og ro i frodige omgivelser.

Torremolinos & Benalmádena

Torremolinos er den tradisjonelle fiskerlandsbyen som på 1960-tallet ble Costa del Sols første turistby. I dag slåss herlige restauranter, et festlig uteliv og shopping om gjestenes oppmerksomhet. Stranda i det sentrale Torremolinos, El Bajondillo, er livlig og det ligger flere restauranter langs strandpromenaden. I Benalmadena som ligger like vest for Torremolinos venter herlige sandstrender, rolige aktiviteter og et pulserende uteliv.

Estepona

Mellom Sierra Bermeja i nord og Middelhavet i sør ligger Estepona – en større ferieby som beholdt mye av sin genuine andalusiske sjarm! Her er det ingen høyhus eller større hotellanlegg, man har valgt å beholde den tradisjonelle sørspanske atmosfæren med trange gater og smug, hvitkalkede hus og bilfrie gater side om side med tilreisende og feriesugne nordboere.

Marbella & Puerto Banús

Marbella er den spanske solkystens ubestridte perle. En ferie i Marbella byr på vakre strender, koselige torg og plazas og ikke minst – fantastisk shopping. Ikke langt fra Marbella finner du Puerto Banús med den kjente marinaen og luksusbutikker. Det er vanskelig og ikke la seg forføre av den hyggelige atmosfæren, de vennlige menneskene og det herlige været.