Reiser til Malaga – Costa del Sol

Malaga

  • • Kombiner bade- og storbyferie
  • • Topp golfbaner i nærheten
  • • Sjarmerende fiske- og tapasrestauranter

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

En reise til Malaga byr på en fin blanding av byliv og late dager på lange strender. Malaga by har imponerende severdigheter, en spennende blanding av gammelt og moderne, og koselige tapas- og sjømatrestauranter. Langs Costa del Sol har du også de andre kjente feriestedene som Fuengirola og Marbella, samt en rekke golfbaner. Det deilige klimaet gjør Malaga og Solkysten til et populært reisemål året rundt.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Malaga

Valuta

Euro.

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Malaga flyplass.
  • Transport fra Malagas flyplass til Malaga tar cirka 20-30 minutter og kan legges til når du bestiller med Apollo.

Ankomst
Har du bestilt transport venter sjåføren på deg i ankomsthallen, rett innenfor dørene som fører ut fra ankomsthallen, med et skilt med ditt navn. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Skulle det skje noe uforutsett kan du ringe (engelsktalende) ved å ringe +34 952 380 297.

Avreise
Returen til flyplassen: 48-24 timer innen avreise kan du se på Pickuptime.eu når du blir hentet. Shuttle referens number = Ditt Apollobestillingsnummer.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
des 16°c

Alle feriesteder Costa del Sol

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Oppdag det vakre Andalucía. I Nerja og området rundt lokker lange og brede strender, vinmarker, pittoreske kunstnerbyer og turstier. Bo på hotell ved stranda i Nerja, eller velg et avsidesliggende hotell oppe i fjellene der du kan nyte av fred og ro i frodige omgivelser.

Torremolinos & Benalmádena

Torremolinos er den tradisjonelle fiskerlandsbyen som på 1960-tallet ble Costa del Sols første turistby. I dag slåss herlige restauranter, et festlig uteliv og shopping om gjestenes oppmerksomhet. Stranda i det sentrale Torremolinos, El Bajondillo, er livlig og det ligger flere restauranter langs strandpromenaden. I Benalmadena som ligger like vest for Torremolinos venter herlige sandstrender, rolige aktiviteter og et pulserende uteliv.

Estepona

Mellom Sierra Bermeja i nord og Middelhavet i sør ligger Estepona – en større ferieby som beholdt mye av sin genuine andalusiske sjarm! Her er det ingen høyhus eller større hotellanlegg, man har valgt å beholde den tradisjonelle sørspanske atmosfæren med trange gater og smug, hvitkalkede hus og bilfrie gater side om side med tilreisende og feriesugne nordboere.

Fuengirola

Reis til Fuengirola på den spanske solkysten og nyt late dager på stranda, historiske severdigheter og varme restaurantkvelder. Her er det noe for alle og det meste som trengs for en herlig ferie.

Marbella & Puerto Banús

Marbella er den spanske solkystens ubestridte perle. En ferie i Marbella byr på vakre strender, koselige torg og plazas og ikke minst – fantastisk shopping. Ikke langt fra Marbella finner du Puerto Banús med den kjente marinaen og luksusbutikker. Det er vanskelig og ikke la seg forføre av den hyggelige atmosfæren, de vennlige menneskene og det herlige været.