Treningsreise 60+ med Swedish Training Camp, Sivota Retreat - powered by Playitas

Velkommen til den perfekte treningsreisen for aktive 60 åringer under ledelse av Swedish Training Camp i Sivota på det greske fastlandet.

Liker du å trene, være med folk, bli kjent med nye, spise og drikke godt? Da skal du bli med oss til det greske fastlandet og Sivota Retreat – powered by Playitas og nyte herlige treningsøkter, forelesninger, sol, bad og sosial omgang med treningsglade deltagere. Vi fyller dagene med trening, glede, sol, bad og herlig fellesskap. Foruten trening topper vi opplevelsen med morsomme aktiviteter som bl.a. fotturer, mulighet til å teste noe nytt som kajakk, SUP eller sykling. Lytt til interessante og givende forelesninger, prøvesmaking av lokale viner, musikk-quiz og fantastiske solnedganger. Denne uka må du bare ikke gå glipp av!


Ukeprogram med litt ekstra av alt 

Vi har satt sammen et komplett ukeprogram som passer alle og du velger selv hvor mye du vil delta på. Ingen kommer til å presse deg men sammen kommer vi til å motivere hverandre under trygg veiledning av profesjonelle trenere og ledere.

Vi starter ofte dagen med power walks eller en morgonstretch før frokost. Dagene fyller vi så med treningsøkter som sirkeltrening, kondisjon, funksjonell trening, core, styrketrening i gruppe, bevegelighet og avslapping, vanngymnastikk, dansetimer m.m.

Å få alle til å kjenne seg velkommen og inkluderte er viktige og vi er nøye med detaljene slik at du skal få en flott opplevelse sammen med oss.


Hvem kan delta?  

Er du 60 + så er det bare å bli med! Men også for deg som ikke er helt der ennå men synes dette ser ut til å passe for deg. Vi er en igjen moderne mennesker som kommer til å trene, yoga, tøye, diskutere og bare leve!

Reisen passer for alle, uansett om du er i starten av din trening eller har trent mye. Vi legger vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives.

Program

Programmet kommer snart. 

 

Pris fra: 13 498,-

Avreise fra Oslo. 

  • 28. august-4. september 2023

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon  
  • Trening med instruktør iflg. program

Enkelromstillegg 3 000,-

Verdt å vite om Apollos gruppereiser

Bestill reisen

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E-post: [email protected]

 


Om Sivota

Den lille havnebyen Sivota passer godt både for livsnyteren som vil oppleve mer enn sol og bad og naturelskeren som søker fred og ro. Sivota er omgitt av vakre kyster i begge retninger. Det er få steder i Europa som byr på en så storslått blanding av øyer, grønnkledde fjell og krystallklart vann som Sivota gjør. Sivota er nydelig og typisk gresk. Det som fra starten av var en liten fiskerlandsby lever i dag opp til sitt omdømme som en eksklusiv ferieby. Yachter og seilbåter ligger pent på rekke og rad i havna, men forvent deg allikevel ikke hvite duker og gourmetrestauranter. I Sivota møter du det ekte Hellas – helt frem til spisebordet. Her er det et lite utvalg, med vel tilberedte retter på skikkelig bra og tradisjonelle tavernaer!


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Avhengig av antallet deltagere på reisen har vi flere herlige instruktører med oss på reisen. De har mange års erfaring med trening & treningsreiser. Disse vil bli presentert i programmet senest 2 måneder innen avreise.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas