1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Dag ,
Osterøy

+
Variert og god mat. Flere temaresturanter. Hyggelig betjening.
-
Stolene var generelt ikke gode for den som trenger støte i korsryggen, elendige. Meget lytt mellom rom og til gangen. Mye lyd fra ventilasjon/aicondition unit på taket fra 0630 til 2200 (vi hadde rom 214 rett over resturanten). Dobbeltseng med to separate madrasser. Fikk litt inntrykk av at det var litt mye industri, ikke småkoselig. Nedre baseng var omkranset av bygninger og ganske innestengt.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


8 av 10

Sissel,
sandnes

+
Stillegående aircondition, lyse fine rom, fine basseng
-
For en med cøliaki var utvalget på matfronten dårlig. Det var ingen glutenfrie alternativ til frokost, og veldig lite utvalg til middag og dessert. Savnet også allergimerking på maten

Bekreftet gjest: 2018-10-14


8 av 10

Agnete,
Bergen

+
Flotte basseng
-
Strukturere, opplyse om aktiviteter for barn. Var svært tilfeldig at vi fanget et par ting de siste dagene. Dette var ikke et godt tilbud

Bekreftet gjest: 2018-10-14


9 av 10

Tove,
Stavanger

+
Beliggenhet og fasilitetene, stranden, vannet,
-
Har kun to saker å bemerke: den meksikanske restauranten var en skuffelse, ikke det vi forbinder med meksikansk mat og den stod i sterk kontrast til den italienske, asiatiske og greske som alle var topp. Kvaliteten på spriten som blir brukt i drinkene og det burde være mulig å betale litt ekstra for bedre viner.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


9 av 10

Stein ,
Stathelle

+
Variasjonen av mat. Valg av flere ala carte restauranter. Mye å velge ! Gratis safe! Minibar gratis !
-
Dusjkabinett eller dusjhjørne på rommene.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


10 av 10

Elsa,
Ådalsbruk

+
Beliggenhet, service, renslighet, maten, alt !
-

Bekreftet gjest: 2018-10-14


9 av 10

Stine,
Porsgrunn

+
Et flott hotell anlegg! Nydelige restauranter, god mat, trivelige ansatte, fine leiligheter.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-14


10 av 10

Oskar,
Charlottenberg

+
Servicen var helt fantastiskt!
-
Renovering av rummen

Bekreftet gjest: 2018-10-11


9 av 10

Anette,
Norge

+
-Et stille og fredelig hotell. -Vi hadde privat pool - noe ungene elsket. -All inclusive- opplegget var veldig bra her. -Veldig fint med temarestaurantene (som også var en del av All-inclusive) - slik at man slapp å være i en støyete buffet-restaurant hver dag. Ble litt kaos der til tider. -Bra service - blide mennesker. Veldig barnevennlige ansatte ved hotellet. Barna våre koste seg.
-
-Litt kaos til tider i buffet-restauranten. -Lite allergivennlig sted - det var skilt ved hver rett, men det stod ikke hva retten inneholdt. Det samme gjaldt alle menyene på tema-restaurantene. -Menyene ved tema-restaurantene skulle vært tilgjengelige på rommet slik at man på forhånd visste hvor man kunne tenke seg å spise. -Litt synd at alt i Mini-cluben var på Engelsk/tysk/fransk. -Dårlig underholdning for barna - og FOR sent på kvelden. - Litt slitsomt med alle disse fra Jet Tours (fransk reiseselskap) som gikk rundt og maste ved solsengene om å være med på diverse aktiviteter hele dagen. Det var også disse som stod for barneaktivitetene og underholdning på kvelden. Kunne vært litt høyere standard.

Bekreftet gjest: 2018-10-03


10 av 10

Eva,
Modjøen

+
Ryddig og rent. Mange områder å oppholde seg på. God service og hyggelig personale. Gratis solsenger.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-02


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

2588 vurderinger
Utmerket
 
1179
Veldig bra
 
876
Bra
 
336
Mindre bra
 
127
Dårlig
 
70

Fem siste vurderinger

02.10.2018

Innlegg av tore H

Greit hotell, kjempetrivelige ansatte

Greit hotell, med meget hyggelige ansatte. Kanskje en extra honnør til de som jobbet i buffeen. Pent rom med fin utsikt utover havet i 3 etg. Mye støy fra trafikken nedenfor hotellet. Mange nivåforskjeller gjør det ikke rullestolvennlig for de som trenger det. Trapper i alle størrelser mellom nivåene. Stranda trakk ned standarden. Solsenger i dårlig forfatning ( ca 1av 4 var ødelagt/knekt )

 
05.10.2017

Innlegg av Maiken S

Topp hotell

Fint hotell med mange hyggelige aktivitører som gjæren tar deg med rund på tur ☺️ artige show på kveldene med bra strand bar og god mat. Babou er en hyggelig fyr som skaper god stemning rundt på hotellet.

 
02.07.2017

Innlegg av Kim P

Rolig og greit!

Dette er ett typisk hotell for rolige familier! Min vurdering med terningkast i parantes: -servicen var ganske bra. ( 4),- rommet var god standard(5), -rolig og bedagelig med lite severdigheter(3) - Det var veldig rent og pent hotell med flott strand og god mat. Avstand til stranda var litt lenger enn det som står om hotellet på reiseselskapenes sider,det var også mye trapper med nivåforskjeller som ikke passer for alle. Hotellet er for familier eller rolige par med bading og avslapping som agenda. Personalet kan nok bli bedre til å være blide og smile. Ellers var det en grei uke vi hadde på dette hotellet i Kiotari,men må vel si at vi hadde ventet litt mer en det som anmeldelsene sa på forhånd. A la carte menyene var bra,men det var fullbooka veldig fort, så det må bestilles samme dag som ankomst! Er man blitt litt lei av bufeen kan jeg virkelig anbefale en Taxi 4 km unna til ett sted som heter Asklipio,ett lite sted opp i fjellet med ca 300 fastboende som har ett slott og ei kirke som bør sees. Vi ble anbefalt av hotellet og spise på "Nikolas Taverna"hvor det var Italiensk meny mm. Den Pizzaen Stekt i steinovn var helt vidunderlig!! Pastaretter var også supergode!

 
11.12.2016

Innlegg av Gro72 Elverum, Hedmark, Norway

Flott hotell

Hadde et flott opphold her i september. Fikk nyoppusset rom med utsikt over basseng og hav. Rommene ble rengjort daglig og det ble fylt opp i minibaren daglig. God mat og mer enn nok å velge mellom. Spiste lunsj et par ganger i hamburger og kebab restauranten. Veldig god mat. Trenger ingen reservasjon på de to. Anbefaler å prøve pannekakene i bassengbaren. Veldig god service og de ansatte gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives. Alltid blide og hyggelige. Veldig store nivåforskjeller så man bør være god til bens. Litt lite toaletter men vi reiste sent i sesongen så det gikk greit. Regner med at det kan bli kø i høysesong. Rent og pent alle steder.

 
20.11.2016

Innlegg av Ailiskh Tønsberg, Norge

Fint hotell, god mat - også for meg med cøliaki

Var her i 2 uker sommeren 2015 (ikke 2016). Fint hotell. Veldig fornøyd med maten, mye variasjon. Spiste også på den italienske, bra mat også der. Show hver kveld, supert animasjonscrew. Fine rom, god str.