Reisemål – Rhodos

feriesteder sortert etter

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene ved stranden, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Mer om Rhodos By 21 hoteller fra 3 207 NOK

Reis til de herlige badebyene Kolymbia og Afandou og bli kjent med Rhodos' lengste strand! Her er solstoler og parasoller og hyggelige strandbarer hvor du kan ta en lett lunsj når sulten melder seg. Vannet er krystallklart og holder en herlig temperatur!

Mer om Kolymbia & Afandou 5 hoteller fra 3 473 NOK

Reis til fredfulle Faliraki og Kalithea og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element.

Mer om Kalithea & Faliraki 8 hoteller fra 4 216 NOK

De hyggelige småstedene Lardos, Kiotari og Pefkos har flere fine badebukter med grov sand eller rullesteiner – i Pefkos er der sågar en liten sandstrand. Stemningen er avslappet og fredelig; hit reiser du for virkelig å slappe av.

Mer om Lardos, Kiotari & Pefkos 5 hoteller fra 2 741 NOK

Velkommen til Lindos på Rhodos – en av Hellas' mest kjente byer. Her venter kritthvite hus langs smale smug, templer fra antikken og vidunderlige strender. Våre hoteller i Lindos er av det mer luksuriøse slaget og byr på et meget komfortabelt opphold.

Mer om Lindos 1 hoteller fra 9 908 NOK

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hoteller i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Mer om Ialyssos & Ixia 13 hoteller fra 2 858 NOK