reisemål

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene på stranda, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Mer om Rhodos by 23 hotell fra 3 749 NOK

Bestill neste reise til en av de herlige turistbyene Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se frem til moderne hotell og en hyggelig hovedgate med eukalyptustrær. Afandou er en av øyas eldste byer og lokker med en av Rhodos' lengste strender – Afandoustranda. Vannet i bukta er krystallklart og h...

Mer om Kolymbia & Afandou 7 hotell fra 4 398 NOK

Reis til fredfulle Faliraki & Kalithea og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element. Vil du bo ved den fine Falirakistranda tilbyr vi flere gode hotellalternativ!

Mer om Kalithea & Faliraki 15 hotell fra 2 998 NOK

Legg turen til en av de koselige byene Lardos, Kiotari eller Pefkos og nyt en avslappende og rolig ferie. De tre små byene ligger alle i kort avstand til herlige bad – uansett om det er i små badeviker eller ved lange rullesteinstrender. Vannet er krystallklart og perfekt for deg som liker å snorkle...

Mer om Lardos, Kiotari & Pefkos 8 hotell fra 5 453 NOK

Reis på ferie til postkortvakre Lindos. Byen er en av Rhodos, og hele Hellas' mest kjente byer med sine hvitkalkede små hus med de klassiske blå dørene, smale gater og et antikk tempel. Dessuten er det fine strender her. Med Apollo bor du komfortabelt på hotell av det litt mer luksuriøse slaget.

Mer om Lindos 3 hotell fra 10 566 NOK

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hotell i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Mer om Ialyssos, Ixia & Kremasti 21 hotell fra 3 103 NOK