Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom, beliggende i hotellets hovedbygning, med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Gratis WiFi (raskere oppkobling mot avgift). Smart-TV. Minibar som fylles på 3 ggr/uke med brus, øl og vann. Gratis safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow som ligger i hotellets hage, med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Gratis WiFi (raskere oppkobling mot avgift). Smart-TV. Minibar som fylles på 3 ggr/uke med brus, øl og vann. Gratis safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom som ligger i hotellets hage og har en del med dobbeltseng og en del med to enkeltsenger. Det er en skyvedør mellom de to delene. Gratis WiFi (raskere oppkobling mot avgift). Smart-TV. Minibar som fylles på 3 ggr/uke med brus, øl og vann. Gratis safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Balkong, noen vender mot havet. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Familierom superior som ligger i hotellets hage og har en del med dobbeltseng og en del med to enkeltsenger. Det er en skyvedør mellom de to delene. Gratis WiFi (raskere oppkobling mot avgift). Smart-TV. Minibar som fylles på 3 ggr/uke med brus, øl og vann. Gratis safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Markterrasse, noen vender mot havet.. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn