Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 1323 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Tanja ,
Ørsta

+
At det ligger på stranda
-
Nedvask av leilighetene. Bytte kraner på badet som er vanskelig å bruke.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


7 av 10

,

+
-
Solsenger

Bekreftet gjest: 2019-08-14


7 av 10

Damir,
Færder

+
-
Ekelt og gammelt bad.På tide å gjøre noe med det.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Mette,
Arendal

+
Rent, nydelig plass, flotte gode store rom, vennlig personalet vil spesielt neven resepsjon, renholdere og butikkansatte. En ferie jeg ikke trenger ferie fra når jeg kommer hjem
-
Skulle vært en mulighet for å sitte Utover kvelden nede i restauranten . Og det hadde vært hyggelig med noe lagt opp for ungdom mellom 12-17.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Fredrik,
Ålesund

+
Gode rom, bra strand område:)
-
Be vaskehjelpen om og ikke vekke oss tidlig for vasking. Kom rundt 08-09 tiden og spørte om de kunne komme og vaske rommet. Så vil jeg at Apollo skal medele at det er 3euro i tax per dag under overnattingen, dette var alt for lite info om.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Eli,
Ålesund

+
Flott bassengområde og kort veg til strand.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Britt ,
Trondheim

+
Luksuriøst rent overalt. Fantastisk hyggelig betjening både på hotellet og strandbaren/stranda. Flott stort rom og utsikt mot havet
-
For Guds skyld bytt ut sanitærutstyret. Det står SAVE WATER! Toalettet renner konstant, dusjbatteriet og servantbatteriet var nesten umulig å justere på normalt trykk. Badekaret var så slitt at jeg med revmatisme som trenger et varmt bad, kunne ikke få meg til å sette meg opp i det karet. Det var ufyselig. Synd, for dette er bare små grep som ikke engang koster mye penger.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


8 av 10

Rolf,
stavanger

+
alltid ledige solsenger
-
Kunne ønsket at det gikk an å spise middag på Beach Baren om kvelden også

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Jan,
Kvinnherad

+
Store leiligheter, bra rengjøring og skifte av håndklær hver dag. De tok også oppvasken!
-
Noe behov for oppussing. Musikken på beach’en var utelukkende coverlåter? Hvorfor?

Bekreftet gjest: 2019-08-11


5 av 10

,
ålesund

+
nær taxi holdeplass, buss og lite turist supermarked
-
dårlig renhold på rommene

Bekreftet gjest: 2019-08-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

169 vurderinger
Utmerket
 
42
Veldig bra
 
69
Bra
 
39
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

15.09.2019

Innlegg av 474piah Flisa, Norge

Helt middels ok

Fine store rom, men bærer preg av at det er litt gammelt. Kjempe hyggelige vaskedamer som vasket godt. Mindre hyggelig resepsjonist siste dagen. Heller ikke videre imponert av bartender som tilhører hotellet. Det som trakk veldig ned for oss var basseng området. Det var møkkete vann og kaos nesten hver dag. Unger som løp rundt, hoppet og sprutet på deg mm. Var en badevakt der, men han var mer opptatt av å sitte i baren en å si ifra til ungene. I dag ( søndag)siste dagen, var bassengområdet tydeligvis utleid til et bursdagsselskap ( lokale). Så med over 35 unger med tilsvarende flyte madrasser var det ikke stor plass til oss besøkende i og langs bassenget. Så alt i alt. Helt middels hotell, men blir ikke noen tur tilbake hit med det første.

 
12.09.2019

Innlegg av dagsland Haugesund, Norge

Flott leilighet

Reiste til epsilon hotell uten for store forventninger. Ble positivt overrasket over standaren på hotellet Var stor terrasse og stor leilighet med kjøleskap og kokeplate Fri aircondition.Meget bra renhold og imøtekommende personale.Flott bassengområde og nær strand. Anbefales

 
27.08.2019

Innlegg av HanneRockyWhiskey Bryne, Norge

Svarer til forventningene

Hadde to fine uker på Epsilon. Positivt overasket over store rom med nydelig havutsikt og godt kjøkken. Gode senger og god aircondition som gjorde at vi sov godt hver natt. Kjempekoselig renholder som var smilende og blid. Ok mat på ammades tavern, litt ventetid, men frokostbuffeen og frokostrettene er gode! Bartenderen ved bassenget er veldig profesjonell og hyggelig. Elsker at vi kunne bruke store solsenger/daybeds for flere personer, perfekt for både soling og hvile i skyggen etter bading. Prisene er som forventet. Ammades beachside bar er luksuriøs med egen dj, gode solsenger(vanlige og daybeds mot pris på 30-40euro som kan brukes på mat og drikke) og god mat. Likte alle rettene vi prøvde her. Prøv streetfries/poutine 😍 eller farmers breakfast for en stor god frokost som to personer lett kan dele pga generøs porsjon. Pluss med kjøpesenter i/like ved hoteller. Faliraki sentrum 20 min gange i fra hotell, 5 min med taxi. Taxiprisene er fastpris som er oppført på tavle ved taxisentral noe som er veldig greit. Bra at Apollo ansatte var tilgjengelig på hotellet. Mindre bra var at personal i resepsjon til tider virket brydd over at vi spurte om hjelp til noe. Lite smil og hyggelig tone. Det står også at det er diverse airhockey, minigolf, biljard osv, men mye var i ustand eller så dårlig at det ikke var brukende.. Det trekker ned. Til tider ganske ovefullt i bassenget, men dette var ikke noe stort problem. Servicen fra personal generelt var varierende, men ble bedre og bedre utover oppholdet vårt heldigvis. Kunne helt sikkert bodd her igjen da prisen er passende til forventning!

 
25.08.2019

Innlegg av Dan Even H Bryne, Norge

Styr unna!

Bodde på dette hotellet i 2 uker - har aldri før bodd på ett hotell med så dårlig service og slapp holdning fra personalet. Dette gjelder spesielt resepsjon og bar v/resepsjon. Hotellet har store ok rom - men bærer preg av slitasje og dårlig vedlikehold.

 
25.08.2019

Innlegg av theresebirkeland Oslo, Norge

Ekkelt

Sjekket inn for snart 40 min siden, har ikke annet enn å si at dette var krise og ekkelt. Ikke får vi bytte rom, de har vært oppe på rommet to ganger og vasket på de 40 minuttene men man finner fortsatt hår og annet på gulvet. Det er så skittent og ekkelt. Det var også blod på gulvet når vi sjekket inn......... Vi sitter nå å prøver å finne fly hjem da vi virkelig ikke vil sove her. Utrolig kjedelig start på det som skulle bli vår siste uke i ferien.......