1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Evelyn,
Kvikne

+
Frokost ved stranden. Høflig og imøtekommende betjrning.
-
Trenger oppgradering og fornying på badet.

Bekreftet gjest: 2018-10-22


7 av 10

Einar,
Oslo

+
Tilrettelagt for handikap.
-
Minst 1 nordisk TV kanal.( ikke finsk )

Bekreftet gjest: 2018-10-22


10 av 10

,

+
Maten og beliggenheten til strand.det
-
Det er litt lytt mellom rommene,forsto heller ikke hvordan vi brukte tv,og flere sykler,trendemøller i gymmet...

Bekreftet gjest: 2018-10-22


9 av 10

Kjellrun,
Jostedal

+
fin leiligheit og bra basseng
-

Bekreftet gjest: 2018-10-22


7 av 10

Svein,
Dalen

+
Ligger rett ved strand
-
Restauranten var ikke noe høydepunkt, maten var dårlig.

Bekreftet gjest: 2018-10-22


10 av 10

Colin,
Hamar

+
Beliggenheten, mat og drikken. Samt godt utvalg av solsenger :)
-
Bli kvitt mauepeoblemet og hu ene vaskedama der, som var skikkelig sint på oss resten av uka etter at vi klagde på maurproblemet. Hun følger etter oss noen runder for å sjekke hva vi holdt på med, de siste dagene. Pluss at hun nektet å slippe oss inn på offentlige herretoalettwt enda hun drev å vaska dametoalettet..... ellers en tipp topp ferie! :)

Bekreftet gjest: 2018-10-22


8 av 10

Jarle,
Johansen

+
Beliggenheten i forhold til strand. Litt vei til restauranter. Veldig hyggelige mennesker som jobbet der.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-22


9 av 10

,
Oslo

+
Den rolige beliggenheten, de store ettroms leilighetene og at man har alt man trenger i nærheten. At det er yoga der og løpeturene selv om de er elendig markert.
-
Litt mer oppmerksom og vennlig betjening i resepsjonen(bedre i år enn tidligere). Litt enkel (gjerne mer) oppussing av rommene. De flekkmalwe bla taket ig der tar ikke så mye lenger tid og male hele. De må bli flinkere med vask/feiing av gulv. De bør ig kunne vaske de lange badehyllen ved vasken i løpet av oppholdet og vaske typ kanter på speil og lamper ol. Ligger mye oppsamlet støv rundt om. Bli flinkere med merking av løpeturene. Det er tross SLT noe av det som kjennetegner mindo selected. Opplys NPR det ikke er de tre andre treningene i uken. Skikkelig nedtur når man ikke får det opplyst og først finner det ut der nede.

Bekreftet gjest: 2018-10-18


7 av 10

,

+
Beliggenheten
-
Flere steder å spise, kun hotellets . I nærheten burde der vært fler.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


3 av 10

Siv,
verdal

+
Fint uteområde
-
innredning leiligheter

Bekreftet gjest: 2018-10-14


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

147 vurderinger
Utmerket
 
31
Veldig bra
 
65
Bra
 
36
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

06.11.2018

Innlegg av Per A

Fantastiske og hyggelig service. Reiser gjerne tilbake.

Vi ankom hotellet sent på kvelden og ble møtt av en hyggelig mann som sjekket oss inn. Hadde bestilt en 2 roms leilighet, som var ren og pen med god utsikt. Dagen etter gikk vi på stranden og ble møtt av en hyggelig kar som henviste oss til fine solsenger.Hotellet har fin Resturang med God mat og kjempegode bademuligheter. Flott tilrettelagt for barn. Vil absolutt anbefale Ammandes Epsilon.

 
21.10.2018

Innlegg av colinseterlien Hamar, Norge

Vakre omgivelser og et godt valg!

Fantstisk beliggenhet, god service og et kvalitetssted. Her har du alt på et sted, med kjøpesenter på hotellet og gå-avstand til Faliraki by. Trekker ned litt på stengt aircondition fra 14.Oktober ( dagen vi ankom ) og noe sukkermaur på rommet. Vi slet også litt med ene renholderen etter å ha klaget et par ganger på maur, og fått rommet sprayet. Hun så stygt på oss hver gang hun så oss mot slutten, og fulgte oss gjerne et par runder rundt bare for å se hva vi holdt på med. Veldig fine solmuligheter, med hele fire valg av solsenger alt fra 0,- til 6,- euro for en hel dag. Greit basseng, og ikke minst for et vakkert hav kun 10 meter å gå fra bassengområde. Krystallklart vann, gode temperaturer.

 
27.09.2018

Innlegg av elinmael Stavanger, Norge

Fint opphold

Fint hotell, med hyggelige ansatte. Vi hadde toroms leilighet med sjøutsikt, å var veldig fornøyd! Flott strandområde, med gode solsenger. Eneste vi ikke var fornøyd med, var wifi. Det var ikke brukende.

 
14.09.2018

Innlegg av stian s

Fint men mangler

Stort og romslig rom (1-roms leilighet) med det man trenger. Badet var heller så som så. Må dusje i badekar og har ellers preg av lite vedlikehold. Grei størrelse på balkong og flott havutsikt. God mat på restauranten ved bassenget. Stranda var vi ikke så glad i. Det er en blanding av rullestein og grov sand. Skikkelig irriterende å få i slippersen. Ellers er det ganske fort dypt og er masse store steiner i vannet. Ikke barnevennelig. Kort taxitur til Faleraki for å finne andre restauranter.

 
12.09.2018

Innlegg av Mads-Erik F

Store rom, men ikke fire stjerner

Pluss: Hotellet har store og romslige rom, med det en trenger av kjøkkenutstyr. Velfungerende luftkondisjonering, og en grei veranda med utsikt fikk vi. Bra basseng og god mat på bassengbaren. Busstopp og taxisentral rett utenfor døren. Hotellet har et eget lite marked der en finner de meste en trenger. Ferske bakervarer hver dag. Har også svenske og norske produkter (riktig nok en del dyrere enn lokale varer). Bilutleie på hotellet, med godt og variert utvalg. "Shoppingsenter" vegg i vegg med hotellet, med flere småbutikker og egen bar. Fikk også gratis velkomstdrink her. Minus: Knallharde senger. Fryktelig dårlig wifi - faller ut hele tiden. Aksesspunktet sto rett utenfor inngangsdøren til leiligheten, men det hjelpte tydligvis ikke. Hotellet bærer preg av å være gammelt, og deler av det er veldig slitt. Gammel kjøkkenkrok. Badet trekker veldig ned, med veldig smalt badekar til å dusje i. Her må en passe på for å ikke falle. Smal glassvegg som ikke holder vannet unna golvet. Også en del vannskader rundt døren til badet. Toalettet bråker noe voldsomt. Vær forsiktig med å få matrester på gulvet - fikk en sti av maur som koste seg godt. Etter at vi fjernet dette, så vi ikke mer til maur. Stranden har flotte utleiesolsenger til €3 dag. Er også enklere gratissenger. Selve stranden til å bade i, var ikke noe særlig. Grov sand som en synker langt ned i og mye søppel i sjøen. Oppsummering: Dette er et helt greit hotell med romslige rom. Vi har kost oss på ferie, men det at det reklameres med 4 stjerner og har så dårlig bad trekker mye ned. Wifi'en ble et stort irritasjonsmoment når en prøver å jobbe litt inn i mellom. Vi hadde et roms leilighet, ser ut til at to roms har bedre standard.