Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom i etasje for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rhodes Bay har to bassengområder der det ene har barnebasseng. Poolbar og swim up-bar. Hotellet har også en egen steinstrand som nås via en tunnel. Gratis solsenger og parasoller ved så vel bassenget som på stranda. Gratis badehåndklær.

Bufférestauranten Iliades disker opp med frokost, lunsj og middag og har vakker havutsikt. Tavernaen Bakaliko serverer gresk mat og à la carte-restauranten Varkarola har italiensk mat på menyen. Pent antrekk gjelder og det betyr bl. a. langbukser for menn. Hotellet har også en kafé, Waterfall Café, som tilbyr snacks, ferskpresset juice, kaffe og drinker.

Stort spa med aldersgrense 18 år og fri inngang til hamam, badstue, innendørsbasseng og treningsrom. Spaet har et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Gratis tennis, bordtennis og bordtennis (reservasjon kreves). Biljard mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon er frokostbuffé og lunsj eller middag.
Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.30-22.00.
 • Fast mezemeny i den greske tavernaen, en gang pr. opphold. Reservasjon kreves, kl. 13.00-15.00 eller kl. 19.30-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt