Deluxerom

Deluxerom med balkong, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Antall personer: 1-3

Deluxerom plus

Deluxerom plus med balkong og havutsikt. En separat soveromsdel med dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa stuedel. Det er åpent men noen trappetrinn mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom i etasje

Familierom i etasje med balkong og store panoramavinduer med utsikt over havet. Det er oppholdsrom i inngangsetasjen med sovesofa og et bad med dusj og wc. I øvre etasje er det en soveromsdel med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et bad med badekar og wc, hårføner. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. To TVer. Badekåper og tøfler. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er åpent mellom etasjene.

Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn