Rom/leiligheter

Deluxerom med jacuzzi

Deluxerom med jacuzzi på uteplassen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Terrasse eller balkong som vender mot sjøen og har delvis havutsikt. Utendørs jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Fine rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sofa. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt, mens andre vender mot havet. De rommene med balkong eller terrasse som vender mot havet ligger nærmest stranden, og har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2

Dobbeltrom med delt basseng

Fine dobbeltrom med delt basseng på uteplassen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåpe og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med delt basseng. Disse vender mot sjøen og har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2

Juniorsuite

Juniorsuiter med en soveromsdel og en oppholdsromsdel. Soveromsdel med en dobbeltseng og TV. Oppholdsromsdel med sovesofa og TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Baderom med jacuzzibadekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2

Suite med basseng

Lekre suiter med soverom med dobbeltseng eller to separate senger, og oppholdsrom med minibar, Nespressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. To TV-er. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Uteplass med basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2