1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Martin,
Trondheim

+
Hyggelig kelnere og resepsjonist, samt eksepsjonelt god rengjøring!
-
Feste til dusjhodet og dyner

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

Gunnar,
Balsfjord

+
Hyggelige betjeninger, fint stort basseng med god plass. Kjempe service. Flott hotell. Vært der 5 ganger.
-
Sengene var for hard etter min mening. Kansje på tide å bytte ut.

Bekreftet gjest: 2019-05-27


7 av 10

Kjersti,
Drammen

+
Poolbaren med resturant, og schuttlebuss.
-
Ha dosete som passer til doen, samt "avtrekkeren" på doen var så hard, at den var nesten umulig å trykke på.

Bekreftet gjest: 2018-10-09


8 av 10

Randi,
Valdres

+
Veldig trivelig betjening og hånkler og sengeskift ofte.
-
Mer forskjelligt til frokost og variert.

Bekreftet gjest: 2018-10-01


10 av 10

Hanne,
Drammen

+
Beliggenheten og shuttelbuss.til by og strand
-

Bekreftet gjest: 2018-09-24


6 av 10

Heidi,
Akershus

+
Rolig, bortsett fra høylytte og skravlete danske kjerringer i naborommet som prata veldig tidlig om morgenen og flere timer etter at det skulle være stille kl 23.00 (ifølge hotellvedtektene).
-
Sjekke under sengene pluss tak og gardiner for edderkopper, edderkoppspinn og nett. Ikke hyggelig å måtte vaske og fjerne dette selv. Hva er hensikten med såpeholder i dusjen når den ikke inneholdt såpe? Måtte kjøpe selv. Skifte håndklær oftere enn to ganger på ei uke. Skaffe oppvaskbørste og klut til kjøkkenet. Dårlig med kjøkkenutstyr. Ødelagt stekepanne. Ha kasserolle med "normal" størrelse istedet for/i tillegg til den store som var der. Oppgradere møblene. Ikke trivelig med bleket sofa i en ubestemmelig rosafarge. Sofaen i reklamen er rød, noe den på hotellet kanskje har vært en gang for lenge siden. Harde madrasser. Fikk vondt i ryggen. Vonde hodeputer. Prøvde begge, men en var altfor høy mens den andre var hard og klumpete.

Bekreftet gjest: 2018-09-24


9 av 10

John,
Ski

+
Hyggelig personale
-
Frokostbufeen var ikke allverden.

Bekreftet gjest: 2018-09-17


8 av 10

Tommy,
Holmestrand

+
Hyggelig betjening. Blide og hjelpsomme.
-
Måtte holde dusjen i ene hånden mens man dusjet. Manglet såpe frem til siste to dager.

Bekreftet gjest: 2018-09-17


6 av 10

,

+
Utsikten
-
Må rense slukene på hotellet, dusjen renner over pga tette sluker som også lukter

Bekreftet gjest: 2018-09-17


10 av 10

Roar & Gunvor,
Måløy

+
Beliggenhet, basseng- og barområde
-
Sørge for at kjøkkenutstyr er tilstrekkelig! Kontrollere at lys etc. virker som det skal

Bekreftet gjest: 2018-09-10


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

92 vurderinger
Utmerket
 
53
Veldig bra
 
27
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

13.07.2018

Innlegg av Karolinus

Topp!

Vi er 3 voksne og ett barn på 1 år som har bodd på Alea i 1 uke. Vi er veldig fornøyd med rommen, minus at vi måtte betale ekstra for aircondition. Topp med eget kjøkken for å varme barnemat etc. Utrolig hyggelige renholdere, og rommene ble holdt fine og rene. De som jobbet i restauranten/baren var svært hjelpsomme og koselige! De tilrettelagte godt for oss siden vi hadde med 1 åringen :) Flott badebasseng, men vi skulle ønske at barnebassenget ikke var så dypt (60 cm) da 1-åringen ikke kunne stå selv. Men hun stod å lekte i trappen på voksenbassenget så det gikk greit :) Veldig bra frokost buffet :) Minus at der ikke er oppheng til dusjhodet i dusjen, og at siste shuttlebussen går kl 17.

 
05.08.2017

Innlegg av Oslo0583 Oslo, Norge

Ok

Fin beliggenhet på høyden over byen, men man må nesten bruke bussen eller taxi om man har barn med, det blir for mye oppoverbakker for de. Anbefaler ikke å spise her da restauranten ikke er i nærheten av det som man finner i byen eller på tur opp. Fint bassengområde, og greit med hotellbuss ned til byen og stranda.

 
12.08.2016

Innlegg av evas325 Sandefjord kommune, Norge

Flott hotell

Vi var her en uke i august, stort og flott rom, men steinhard seng!!!!! Hadde vi skulle vært lenger, hadde rygg vært ødelagt 😣 deilig, stort basseng, alltid ledige solsenger. Nydelig lunsj på hotellet, gyros, club sandwich, deilig tatziki, osv, spiste også middag der, god mat, frokost buffé helt ok. Dette hotellet ligger ett stykke utenfor sentrum, hovedvei veldig trafikkert og mørkt, syntes det var skummelt og gå der på kvelden, går en liten hotell buss både til byen og valtos flere ganger daglig, denne benyttet vi ofte! I det store og hele veldig fornøyd med hotellet, minus de stein harde sengene.....

 
22.09.2015

Innlegg av Irene T Lillestrøm, Norge

pent og hyggelig sted i Parga

vi har nettopp kommet hjem etter en ukes opphold her. var her også i 2011, og fant ut at det var like fint og hyggelig i år. det er passe stort. pene rom med et komplett utstyrt kjøkken. og med en fantastisk utsikt fra balkongen. det har et pent basseng område med en liten hyggelig bar, med god mat og drikke. det ligger et stykke oppe i åsen over Parga og stranden. men en fin tur for de som liker og gå. Men hotellet har også en liten buss som kjører flere turer opp og ned til sentrum og stranden.

 
29.07.2015

Innlegg av Jan Helge H Vestfold, Norge

Fantasisk hotell!

Det er første gang vi har vært på Alea, og vi kommer garantert tilbake! Flott beliggenhet og med et fantastisk bassengområde. Betjeningen på hotellet er veldig hyggelige og serviceinnstilte. Området er ryddig og godt vedlikeholdt, slik at det er koselig å sitte ved bassengområdet/baren på kvelden. Det settes også ut lys og fakler om kveldene, noe som gjør det veldig stemningsfullt. De ansatte er relativt gode i engelsk, og slår mer enn gjerne av en prat. Menyen på hotellet er variert og med mange små og store retter. Hotellet har også en egen minibuss som kjører etter faste tider, både ned til sentrum og til Valtos Beach. Og er bussen full, så kjører de en ekstra tur!