1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Lena,
Skedsmo

+
Basseng og menneskene
-
Bedre madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


5 av 10

,

+
Flott bassengområde!
-
Ikke ta ekstra betalt for aircon, sett heller opp rompris så man vet hva man får. Ikke skriv 'vendt mot havet' hvis det er utsikt mot parkeringsplass. Fiks luktproblemet på det ene badet (kloakklukt)

Bekreftet gjest: 2019-07-16


7 av 10

Elin,
Kristiansand

+
Rent og pent. Stort og bra rom (toroms delux). Fint bassengområde. Barnevennlig.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-15


7 av 10

Kjersti ,
Stavanger

+
Godt renhold, flott utsikt, fint basseng, bra med gratis buss til strand og by
-
Bedre og billigere mat på hotellet, burde være gratis air condition, bedre WiFi

Bekreftet gjest: 2019-07-15


8 av 10

,

+
Reint, god service ift bil som kjørte gjester til sentrum og til stranden
-
Maten må bli bedre. Vi har reist mye til Kreta IG maten der er mye bedre!! Veldig harde senger. Også skuffet over at vi bestilte rom med 3 senger men på begge rommene vi hadde var det en dårlig sovesofa å ligge på.

Bekreftet gjest: 2019-07-09


8 av 10

Ove,
Oslo

+
Basseng og rom.
-
Utvalg på meny i restaurant ... mest fritert

Bekreftet gjest: 2019-07-08


5 av 10

Nina,
Bergen

+
Kort vei mellom rommene og basseng/bar. Gratis shuttlebus
-
Informer om at AC ikke er inkludert i prisen på rommet. Når rommet vaskes mellom nye gjester forventes det at det også vaskes inni skapene. Fann en brukt tanntråbørste i ene skapet på badet.

Bekreftet gjest: 2019-07-02


8 av 10

Øyvind,
Bergen

+
Rent og ryddig, hyggelige ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-02


9 av 10

Sissel,
Nærbø

+
Utsikt, fine rom, bra basseng, hyggelig betjening, shuttle
-
Ha pita gyros/ bedre mat i restauranten, lite supermarked med brød og egg, få utdelt to nøkler

Bekreftet gjest: 2019-07-01


10 av 10

Morten ,
Fredrikstaf

+
Beliggenheten og fasilitetene.
-
Bedre wifi.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

93 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
27
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

13.07.2018

Innlegg av Karolinus

Topp!

Vi er 3 voksne og ett barn på 1 år som har bodd på Alea i 1 uke. Vi er veldig fornøyd med rommen, minus at vi måtte betale ekstra for aircondition. Topp med eget kjøkken for å varme barnemat etc. Utrolig hyggelige renholdere, og rommene ble holdt fine og rene. De som jobbet i restauranten/baren var svært hjelpsomme og koselige! De tilrettelagte godt for oss siden vi hadde med 1 åringen :) Flott badebasseng, men vi skulle ønske at barnebassenget ikke var så dypt (60 cm) da 1-åringen ikke kunne stå selv. Men hun stod å lekte i trappen på voksenbassenget så det gikk greit :) Veldig bra frokost buffet :) Minus at der ikke er oppheng til dusjhodet i dusjen, og at siste shuttlebussen går kl 17.

 
05.08.2017

Innlegg av Oslo0583 Oslo, Norge

Ok

Fin beliggenhet på høyden over byen, men man må nesten bruke bussen eller taxi om man har barn med, det blir for mye oppoverbakker for de. Anbefaler ikke å spise her da restauranten ikke er i nærheten av det som man finner i byen eller på tur opp. Fint bassengområde, og greit med hotellbuss ned til byen og stranda.

 
12.08.2016

Innlegg av evas325 Sandefjord kommune, Norge

Flott hotell

Vi var her en uke i august, stort og flott rom, men steinhard seng!!!!! Hadde vi skulle vært lenger, hadde rygg vært ødelagt 😣 deilig, stort basseng, alltid ledige solsenger. Nydelig lunsj på hotellet, gyros, club sandwich, deilig tatziki, osv, spiste også middag der, god mat, frokost buffé helt ok. Dette hotellet ligger ett stykke utenfor sentrum, hovedvei veldig trafikkert og mørkt, syntes det var skummelt og gå der på kvelden, går en liten hotell buss både til byen og valtos flere ganger daglig, denne benyttet vi ofte! I det store og hele veldig fornøyd med hotellet, minus de stein harde sengene.....

 
22.09.2015

Innlegg av Irene T Lillestrøm, Norge

pent og hyggelig sted i Parga

vi har nettopp kommet hjem etter en ukes opphold her. var her også i 2011, og fant ut at det var like fint og hyggelig i år. det er passe stort. pene rom med et komplett utstyrt kjøkken. og med en fantastisk utsikt fra balkongen. det har et pent basseng område med en liten hyggelig bar, med god mat og drikke. det ligger et stykke oppe i åsen over Parga og stranden. men en fin tur for de som liker og gå. Men hotellet har også en liten buss som kjører flere turer opp og ned til sentrum og stranden.

 
29.07.2015

Innlegg av Jan Helge H Vestfold, Norge

Fantasisk hotell!

Det er første gang vi har vært på Alea, og vi kommer garantert tilbake! Flott beliggenhet og med et fantastisk bassengområde. Betjeningen på hotellet er veldig hyggelige og serviceinnstilte. Området er ryddig og godt vedlikeholdt, slik at det er koselig å sitte ved bassengområdet/baren på kvelden. Det settes også ut lys og fakler om kveldene, noe som gjør det veldig stemningsfullt. De ansatte er relativt gode i engelsk, og slår mer enn gjerne av en prat. Menyen på hotellet er variert og med mange små og store retter. Hotellet har også en egen minibuss som kjører etter faste tider, både ned til sentrum og til Valtos Beach. Og er bussen full, så kjører de en ekstra tur!