Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 56 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Ulla ,
Oslo

+
Fantastisk beliggenhet, service og ansatte. Veldig godmat på restauranten
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


10 av 10

Torill,
Sola

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


8 av 10

Margrethe,
Vallset

+
Koselig personale og nydelig middag.
-
Hjelp til koffertbæring opp trappene.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


10 av 10

Sissel,
Hov

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

,

+
Resepsjonist og frokostdamen var fantastisk.
-
Apollo burde ha et korrekt bilde av enkeltrom. Enkeltrom på nett viser et mye større dobbeltrom.

Bekreftet gjest: 2019-06-03


6 av 10

Odd,
Fjerdingby

+
Beliggnhet
-
Varme på bad Frokost

Bekreftet gjest: 2019-05-20


9 av 10

Øyvind,
Staubø

+
Rom var luftig og flott. Bodde rett over restauranten og var litt redd for å bli forstyrret av lyder utover natta - imgen forstyrrende lyder/bråk! Anbefaler på det varmeste!
-
Frokosten var helt ok, lite mulighet til å ønske seg noe annet enn det som kommer på tallerkenen trekker ned en del. Kom man rett etter familien på 4 måtte det beregnes mye venting - hyggelig servitør, men det skal ikke være mulig at det skal ta så lang tid å legge opp en frokosttallerken! Faktisk det eneste som irriterte meg på hele turen....

Bekreftet gjest: 2018-08-27


7 av 10

Jan ,
Bjørnevatn

+
Plassering. Veldig hyggelige og hjelpsomme folk. Positivt at det var safe og aircondition på rommet.
-
Kunne tenkt oss en queensize seng. Fint med personlig frukost, men som kaffidrikkar tok det litt for lang tid før kaffien kom. Kunne vore løyst med kaffekanne på bordet. Må vera innstilt på å bruke god tid på frukosten for det kunne ta litt tid når fleire kom samtidig.

Bekreftet gjest: 2018-08-13


8 av 10

Lene,

+
Beliggenhet. Rengjøring, service
-

Bekreftet gjest: 2018-08-06


6 av 10

,

+
Beliggenhet , rent, hyggelige ansatte , imponerende frokostfat med diverse og varierende mat.
-
Ingen i resepsjonen etter frokost uten bjelle eller info om tlf nr om det er noe man lurer på. Lang tid å vente på frokosten selv med få gjester i frokost salen

Bekreftet gjest: 2018-08-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

60 vurderinger
Utmerket
 
32
Veldig bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

31.08.2018

Innlegg av Øyvind P

Et perfekt utgangspunkt for ferien i Parga

Hadde rom rett over restauranten, og ble aldri forstyrret av bråk. Var fylt av folk både i restauranten og gater i nærheten. Rommet var flott med grei størrelse på badet - renholdet var utmerket! Frokosten er god og Jana serverer hver dag. Kommer du etter en liten familie må du beregne meget god tid til frokosten - litt overrasket at det kunne ta så lang tid. Ikke større problem, siden jeg var her på ferie..... Om du i løpet av ferien velger å ikke spise middag i hotellets restaurant, så går du glipp av byens kanskje beste restaurant! Kjempegodt og god og stilig service.

 
10.09.2016

Innlegg av AogAV Notodden

Et godt sted å være

Vi var der en uke i midten av august. Ble møtt av en svært hyggelig og til de grader service-orientert resepsjonist; Jana. Hun møtte oss ved stoppestedet før hotellet. Det var umulig å kjøre annet enn to-hjulinger dit. Hun serverte også frokost, jobbet av og til i restauranten. I det hele tatt; hun gjorde det meste. Og ikke minst bidro hun sterkt til at oppholdet ble så bra som det ble. En ting med frokosten; det er ingen buffet. I stedet får hver enkelt servert et fat med det en måtte trenge. Flott dandert. Kanskje i minste laget for et «frokost-menneske», men for oss holdt det mer enn nok. Hvis det er flere/mange til frokost samtidig så regn med ventetid. Oss gjorde det ikke noe; vi var da på ferie! Hotellet ligger så sentralt som det vel går an. Ca. 200 meter til havne-promenaden. Vi fikk suite uten å betale ekstra. Flotte, gode rom. Helt greie senger til å være i Hellas:-) Hvis du/dere er som oss og trives ute på balkongen, så vær obs på at det i suitene var sol fra rundt 9 til 16.30. Der gikk det ikke å sitte på dagtid. Skal vi tilbake dit, vil vi aller ydmykst be om et rom med skygge selv om de rommene selvfølgelig er trangere. Gratis air-condition på rommet som fungerte fint. Og for all del; prøv hotell-restauranten Castello! Kjent som den beste restauranten i Parga. Kjempegod mat og service til en rimelig penge. Selve Parga var en perle. Og sammen med en nærmest uslåelig og personlig service fra Jana ble oppholdet der langt over gjennomsnittet!

 
17.09.2019

Innlegg av 754grahama Cheam, Storbritannia

Wonderful Hotel with a fantastic restaurant

We were lucky enough to have room 20 (suite) which was spacious with two balconies, a/c in both the living room and bedroom, very clean and tidy. The bathroom could do with some updating but again was quite spacious. The breakfasts were interesting but very tasty and filling and as non-meat eaters they catered for us very well. Friendly staff that looked like they wanted you to have a great time and enjoy your stay.

 
08.07.2019

Innlegg av Alison J Cardiff, Storbritannia

Traditional Greek hospitality at its best

So glad to have found this lovely traditional Greek hotel with great hospitality and a lovely restaurant/ we stayed in the junior suite which was spacious with a very comfortable bed - everything was very clean however the shower enclosure was a little tired and could do with an upgrade, it didn’t bother us but a bit of attention to the bathroom would make the accommodation outstanding - loved the position of the hotel and Parga is beautiful - we had a great holiday

 
15.10.2018

Innlegg av triggy11

so/so

Quite dissapointed in the greek food,everything seems to be fried and frozen.Plus they smoke every were in bars and cafe's, not good when your eating.The salads are great but you do not have to cook them.Eating out is not good value,app 33 Euros for a couple of Ouzos and a plate of calamarie.