Utflukter – Ios

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Kajakkpadling

Går fra: 

Bli med og padle kajakk fra Mylopotas Beach via en vakker vik og videre til den lille stranden Kolitsani. Rolig vann og viker som ligger beskyttet gjør forholdene perfekte for padling, og passer både nybegynnere og mer erfarne. På utflukten får du mulighet til å bade, snorkle eller dykke med tanker sammen med en instruktør. Du får i løpet av ettermiddagen gli med kajakken gjennom krystallklart vann og komme til steder som slår pusten ut av deg. I tillegg blir det grillmat til lunsj.

Inkludert: Grill lunsj
Ikke inkludert: Drikke

Går fra stranden Mylopotas.

Naboøya Sikinos

Går fra: 

Benytt muligheten til å oppleve naboøya Sikinos! Du får se flere av Sikinos høydepunkter og lære litt om øyas historiske og kulturelle preg. Fra Ios kjører du en luksuriøs speedbåt over til Sikinos og går så i land i øyas hovedstad. Her besøker du kirken Panagia Pantanassa, Folklore Museum og Monestry of Zoodohos Pigi.

Det blir også et stopp på en tradisjonell kafé, der du kan ta en frappé, innen det er på tide å dra til tempelet Episkopi, Sikinos viktigste monument. Dagen avsluttes med vinsmaking på Manali Winery, som også byr på en magisk utsikt.

Inkludert: Vinsmaking
Ikke inkludert: Mat og drikke

Speedbåt med snorkling

Går fra: 

Finnes det en bedre måte å tilbringe en deilig, varm feriedag på enn en båttur på Middelhavet? Slapp av på en luksuriøs speedbåttur langs Ios vakre kystlinje og oppdag øyas skjulte skatter. Dykk i det krystallklare vannet med båtens snorklingsutstyr og oppdag unike undervannsgrotter og skipsvrak. Båten stopper ved en bortgjemt strand der du får en sandwich og det blir strandleker eller du bare nyter av solen innen ferden går tilbake til Mylopotas. Båtturen varer i ca. 2, 5 timer.

Inkludert: Sandwich
Ikke inkludert: Drikke
Snorkel og maske kan lånes om bord. Går fra stranden Mylopotas.

Voksne (12+ år): 375 NOK
Barn (2-11 år): 188 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: 2 1/2 timer
Dag(er): Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Bestill

Øytur på Ios

Går fra: 

På denne heldagsutflukten har du mulighet til å oppleve Ios høydepunkter med buss og til fots. Guiden tar deg med fra Chora, til rester av bygninger fra bronsetiden ved Skaros Hill. Utflukten fortsetter til Ios' østre side der du ser ruinene av fortet Venetian, som ligger fantastisk til oppe på fjelltoppen. Hit kommer du til fots, og i løpet av turen opp får du en utrolig utsikt over havet og hele veien til naboøyene.

Det blir også et besøk til den sjarmerende fiskerlandsbyen Psathi og lunsj på en taverna med lokalprodusert mat. Om ettermiddagen er det også mulig å bade fra en idyllisk strand før bussen returnerer til Chora.

Inkludert: Lunsj og et glass vin eller øl.
Utflukten går fra Ios by.