Agios Nikolaos på Kreta

Finn din favoritt blant de greske øyer

Krystallklart vann, bortgjemte strender og pittoreske byer. Eventyrlige fotturer, fartsfylte aktiviteter og fargerike drinker. De greske øyer har mye å by på og er et unikt ferieparadis, som du kan besøke igjen og igjen.

Er du usikker på hvilken øy du skal velge? Her har vi laget en liten guide til deg. Med oss kan du velge blant en komfortabel charterferie til over 100 feriesteder fordelt på 31 reisemål. Vil du sette sammen reisen din selv kan du velge blant et enda større utvalg.

Tre av våre favoritter

De greske øyer er alle unike, men disse tre har en spesiell plass i våre hjerter.

Strand på Karpathos

Karpathos

Vakker natur, fantastiske strender og rolige omgivelser – på Karpathos venter en genuin, gresk atmosfære.

Reiser til Karpathos
Den greske øya Skiathos

Skiathos

Skiathos er velsignet med mer enn 60 badeviker og strender, førsteklasses restauranter og flott natur. Her er utelivet bra og vannsportutvalget stort. 

Reiser til Skiathos
By på Samos

Samos

Samos er en mangfoldig øy, som passer for alle – og er én av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer.  Samos har en spennende historie – og byen Pythagorion ligger på UNESCO's verdensarvliste.

Reiser til Samos

Populære Kreta og Rhodos

To storfavoritter med et bredt utvalg av feriesteder og hoteller.

Elafonissi-stranden på Kreta

Kreta

Kreta er den største øya i Hellas og beliggenheten gjør at det er sommer fra april til november. Øya er kjent for sine flotte strender, interessante historie, antikke kultur og fantastiske natur. Dette mangfoldet gjør Kreta til et populært reisemål. Med oss kan du velge blant hele 26 reisemål og over 200 hotell.

Reiser til Kreta
Lindos på Rhodos

Rhodos

Rhodos er et feriemekka for deg som vil ligge på en solseng og lese bøker, men også for deg som vil utforske kultur og historie. På øya finnes et bredt utvalg av hoteller og aktiviteter både for barnefamilier, vennegjengen og par. I tillegg byr Rhodos på herlige strender, idylliske små byer og et stort utvalg av shopping, restauranter og natteliv – noe for alle med andre ord.

Reiser til Rhodos

Små og genuine øyer

Tre sjarmerende små øyer – for deg som er ute etter det ekte Hellas og som vil ha en rolig og avslappende ferie.

Den greske øya Leros

Leros

Pittoreske Leros passer perfekt for deg som vil oppleve det autentiske Hellas i ferien. Her venter sjarmerende byer og langgrunne strender med krystallklart vann.

Reiser til Leros
Seilbåter ved en strand på Tilos

Tilos

På lille Tilos hersker roen og freden. Her kan du slappe av på de vakre strendene, snorkle i det krystallklare vannet og utforske de flotte omgivelsene til fots.

Reiser til Tilos
Den greske øya, Paxos

Paxos

Liten, uberørt og frodig beskriver denne øya godt. Paxos er et godt valg for den som vil feriere litt utenfor allfarvei. Her tar man livet med ro, tar dagene som de kommer og nyter sol og sjø.

Reiser til Paxos

Vil du oppdage et nytt sted i sommer?

Les våre tips om øyhopping og den magisk vakre øygruppen Kykladene.

Øyhopping blant de greske øyer

Øyhopping blant de greske øyer

Reis på et skikkelig eventyr i sommer – øyhopping blant de greske øyer! Det er en enestående måte å oppleve flere greske øyer på en og samme ferie. Her har vi samlet tips, lenker og annet som er greit å vite om øyhopping.

Øyhopping blant de greske øyer
Santorini, Kykladene

Utforsk Kykladene

Blant de over 200 vakre øyene i Kykladene finnes favoritter som fortryllende Santorini, badeparadiset Naxos, sjarmerende Paros, stemningsfulle Antiparos og grekernes eget ferieparadis Milos.

Les mer om Kykladene

Hvilken øy skal du velge?

Det store utvalget av greske øyer kan gi deg et luksusproblem: Hvilken skal du velge? Her har vi laget en liten guide med utgangspunkt i ulike interesser og reisefølger.

Fottur på Kreta

Øyer for deg som vil gå tur

Vil du på fottur anbefaler vi Alonissos, Samos, Tilos og Kalymnos, som også er et paradis for klatrere. Et stort utvalg av fine turstier i dramatisk natur finnes også på Kreta.

Paragliding i Hellas

Øyer for deg som liker vannsport

Liker du å surfe kan vi anbefale Lefkas, Karpathos eller Naxos, hvor det også er fint å dykke. Paros, Santorini og Korfu er andre øyer som er populære blant dykkere.

Drinker på Ios

Øyer for deg som vil feste

Vil du til et sted hvor du finner livlige barer og nattklubber du kan feste natten lang? Da er Ios, kjent som den festligste øya i Hellas, noe for deg. Kos by og Rhodos by er også kjent for sitt natteliv.

Romantisk middag på Santorini

Øyer for romantikerne

Magiske solnedganger på Santorini, Mamma Mia-vibber på Skopelos og sjarmerende tavernaer med tradisjonell musikk på Kefalonia –  her finner du perfekte forutsetninger for en romantisk ferie.

Barn på sandstrand i Hellas

Øyer for barnefamilier

Zakynthos og Naxos sine langgrunne sandstrender passer perfekt for små badeløver. Antiparos, Korfu og Kreta er andre øyer med fine og barnevennlige strender der hele familien vil trives.