Filoxenia

Filoxenia ligger bare et minutters gange fra Ammoudias fine sandstrand. Hotellets bassengområde frister med deilige avkobling om dagen og når kvelden kommer kan du enten slå deg ned på en taverna i byen eller ta bussen inn til det litt mer livlige Parga.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Filoxenia er et enkelt hotell som ligger i en hage en kort spasertur fra stranden Ammos Bay i Ammoudia. På hotellet er det et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som serverer varm og kald drikke. Restaurant på hotellet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon som er åpen mellom kl. 10.00 og 22.00 og lobby. Utendørsparkering. Parga ligger ca. 20 minutter fra Ammoudia med leiebil eller lokalbuss. I løpet av høysesongen går lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt