Khalidiya Palace Rayhaan

  • • Ett av de største bassengene i Abu Dhabi
  • • Mange fasiliteter
  • • Legg til Soft All Inclusive, halv- eller helpensjon

Familievennlige Khalidya Palace Rayhaan i Abu Dhabi er en ekte ferieidyll og et såkalt dry-hotel, som innebærer at alkohol ikke er tillatt på hotellet. Her finnes det et stort bassengområde, som ligger rett ved sandstranden og det er mange fasiliteter for store og små. Her er det både en bufférestaurant og en à la carte-restaurant som serverer lokal og internasjonal mat.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 39 vurderinger

Siste vurdering

Service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Khalidiya Palace Rayhaan er et hotell som ligger nært til stranden i Abu Dhabi. Bassengområdet ligger ved stranden og er omkranset av gressplen og palmer. Bassenget er kjempestort og i tillegg er det barnebasseng. Begge bassengene er temperaturregulerte. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice.

I á la carte-restauranten Kamoons består menyen av arabiske retter. Bufférestauranten har internasjonal og lokal mat. Kafé i lobbyen som serverer enkle retter. Poolbaren Sunset Bar har tapas, småretter og drikke.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale (åpen mellom 9.00 og 18.00). Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Jacuzzi. Gratis velutstyrt treningsrom og treningssal for gruppetrening. Gratis tennis og squash (utstyr mot avgift). Gratis bordtennis. Vannsport mot avgift. Roomservice hele døgnet. Vaskeriservice. Med taxi er det ca. 5 minutter til Marina Mall (ca. 3 kilometer) og til Abu Dhabi Mall ca. 20 minutter. 

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon, helpensjon eller Soft All Inclusive mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

Soft All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé på restaurant Horizon kl. 6.30-10.30
  • Lunsjbuffé på restaurant Horizon eller fast 3-retters meny på restaurant Kamoon kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffé på restaurant Horizon eller fast 3-retters meny på restaurant Kamoon kl. 18.30-22.30
  • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te og alkoholfri drikke kl. 11.00-18.00
  • 20% rabatt på roomservice og all øvrig mat og drikke i Lobby Lounge og Restaurant Kamoon som ikke er inkludert i All Inclusive.

Det serveres ikke alkohol på hotellet

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet i området utenfor hotellet som kan oppfattes som forstyrrende.

Det verken serveres eller selges alkohol på hotellet. Det er også forbudt å ta med alkohol inn på hotellet. I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.