Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 452 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Kundeservice og renhold
-
Mer barne basseng muligheter. Mer variasjon av mat ved middag

Bekreftet gjest: 2020-02-26


5 av 10

+
Inngangen
-
Basenget, teppene må vaskes

Bekreftet gjest: 2020-02-19


9 av 10

+
Servicen.
-
Folk som ikke kler seg skikkelig i restaurantene bør snakkes til. Man går ikke til frokost i pyjamas på et 5 stjerners hotell.

Bekreftet gjest: 2020-02-16


8 av 10

+
Service og rengjøring var det beste, god mat var det også. Kunne vært litt mere alergi venelig mat.
-
Ute området, Ikke noe opp varmet basseng med god temp for voksene. Og burde være litt mykere senger de var veldig harde.

Bekreftet gjest: 2020-01-20


5 av 10

+
Kommentar til punktene 7 og 8. Mht forventninger så var madrassen veldig dårlig og jeg fikk problemer med ryggen dagene vi var der. Tok dette opp med Apollo men fikk til svar at alle madrassene var like.. noe jeg tviler sterkt på. Mht. pkt 8 så var det ikke oppvarmet basseng pga. skade. Ingen sin skyld men likevel dumt.
-
Madrassen på vårt rom.

Bekreftet gjest: 2020-01-19


5 av 10

+
Maten
-
Det var begrensning på ultra all inklusiv. Baren stengte kl 2300 Dårlig utvalg av drikkevarer med alkohol under ultra all inklusiv.

Bekreftet gjest: 2020-01-19


9 av 10

+
Renhold, sikkerhet, service, utebassengområdet og spa området.
-
Organisering rundt frokost, flere netter var det bråkete fra bygningsarbeid til kl. 2 om natta. hvor den kom fra er jeg usikker. Ingen heis eller trapper i den nye delen av hotellet.

Bekreftet gjest: 2020-01-13


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-08


10 av 10

+
Var superfornøyd med alt 👍
-

Bekreftet gjest: 2020-01-01


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-12-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3405 vurderinger
Utmerket
 
2182
Veldig bra
 
823
Bra
 
217
Mindre bra
 
95
Dårlig
 
88

Fem siste vurderinger

15.10.2019

Innlegg av 24trulsg Bergen, Norge

Meget bra hotell...........

Vi var en uke på dette hotellet, og vi tror nok det at det ikke er siste gangen vi kommer til å reise her igjen. Veldig hyggelig og imøtekommende ansatte som tok imot oss. Rommene er store og romslig, vi var tre stykker så ikke noe problem med det. Eneste å utsette på rommet var underholdningen, dvs TV. Det var ikke noen "europeiske" kanaler som de fleste har gjerne en eller flere tyske (jeg er egentlig fra tyskland så :) ) Frokost og middag som vi spiste var virkelig å anbefale. Stor og variert utvalg så her var det bare å slå seg løs. Bassenget er og virkelig ett sted der man kan finne roen :) Men her var det og, folk de kom ned og "reserverte" de beste plassene før alle andre stod opp, en UTING over alt. Stranden var vi ikke på¨, vi koste oss med bassenget så. Men en ting som man merket og var det at det var en del anleggs arbeid som noen ganger kunne være forstyrrende. Men regner med de blir ferdig at man kan nyte stillheten :) Så her kan man trygt bestille og nyte varme fine dager i Abu Dhabi :) We are coming back ;)

 
22.03.2019

Innlegg av 4740Tveit Kristiansand, Norge

Meget bra hotell

Vi tilbrakte 7 netter på dette meget hyggelige hotellet. Til tross for et anonymt ytre, så er dette et hotell å anbefale. Kanskje ikke det mest sentrale, men det gjør ikke noe da taxi ikke er spesielt dyrt. Hotellet har veldig store flotte rom, med meget god service. Vi ankom på natta, og da fikk vi nattmat og drikke ved innsjekkingen. Hotellet har egen sandstrand i tillegg til et utendørs basseng og hele 2 innendørsbassenger. Trimrom, sauna og massasje og en rekke andre tjenester. Hotellet har et kjøpesenter som nærmeste nabo, med direkte tilgang uten å måtte gå ut. I det store og det hele, så er dette hotellet virkelig å anbefale.

 
10.06.2018

Innlegg av christophers405 Fredrikstad, Norge

Best in Abu Dhabi

Overnattet 12 netter på hotellet. Det ligger 10 minutter fra flyplassen og 15 minutter fra Abu Dhabi sentrum. Vegg i vegg med hotellet ligger et lite shoppingsenter med matbutikk, restauranter og kino. Hotellet er gjennomgående rent, innbydende og holder en svært høy standard. Rommene er store og med møblert veranda. Alle ansatte er blide og yter høy service. Uteområder med basseng og strand er flott. Et basseng og sauna innendørs for svært varme dager er et hodt alternativ. Alle måltider er av den ytterste kvalitet. Dette er abosolutt det beste hotellet i Abu Dhabi og jeg kan anbefale det på det varmeste

 
01.04.2018

Innlegg av Stianhorne Oslo, Norge

Strålende hotell

Et fantastisk hotell med egen liten rolig strand. Bassenget er veldig lite, og det er delt i en barne del og en voksen del. Veldig mye uro og overfylt på barne delen , og nesten tomt på voksen delen, badevaktene følger alt og alle med falkeblikk, og nøler ikke ned og kaste unger ut av bassenget hvis de ikke hører. Var tidlig oppe og la meg på solsengen, da det var for få senger til de som kom senere ut på formiddagen. Frokost, lunsj og middag var helt greit, hvis det ikke var noe som barna ville ha,så laget kokken kylling nuggets og vartet opp. Alt som har vært skrevet om bråket fra byggingen rett ved, er overdrevet, ikke plagsomt i det helle tatt, musikken rett utenfor rommet på kvelden var lav og ikke noe forstyrrende den heller. Handlesenter vegg i vegg med hotellet. Veldig fornøyd med hotellet, og hadde et strålende uke i påsken 2018

 
26.01.2018

Innlegg av lenesav Moss, Norge

Familie tur

Var 2 barnefamilier, samt to par som var på tur. Store og flotte rom. Vi som var par hadde en Kingsize seng. De som hadde barn fikk enkeltsenger. Hadde også utsikt mot bassenget. Litt minus at en del av utsikten forsvinner siden de bygger rett på utsiden. Lyden var ikke noe sjenerende for oss. Betjeningen er hyggelige og behjelpelige. Vi hadde en fantastisk mann som redde opp sengene våres hver dag, og lagde figurer av håndklær. (Winoth.) Etter rommet er ryddet ligger det små lapper som man kan skrive beskjeder på. Minuset er at vi ikke fikk skrudd opp varmen selv, og at ikke terrasedøren gikk Ann å låse, men dette er kun bagateller. Tips. Anbefaler å gi tips første dagen slik at man får ekstra såper og shampo, og figurer på sengene.