Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong eller terrasse. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn i noen leiligheter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. Senger

Ettromsleilighet superior med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn i noen leiligheter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse ligger i hotellets øverste etasjer.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med balkong. Disse rommene er enten et stort rom med minikjøkken og to enkeltsenger samt mulighet til ekstraseng i sovesofa, eller et soverom med to enkeltsenger og ekstraseng i sovesofa i stuedel med minikjøkken. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn i noen leiligheter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse ligger i hotellets øverste etasjer.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn