Dorisol Buganvilla

Det hyggelige leilighetshotellet Dorisol Buganvilla ligger i den populære bydelen Lido på Madeiras sørkyst. Hotellet passer for deg som vil utforske Madeira, men samtidige komme tilbake til et komfortabelt hotell med basseng, restauranter og treningsrom. Dorisol Buganvilla deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, og det er et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet. En kort spasertur unna ligger stranda og bassenganlegget i Lido, så bademulighetene er mange!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 96 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dorisol Buganvilla byr på leiligheter med god beliggenhet i bydelen Lido i Funchal på Madeira. Sammen med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia utgjør Dorisol Buganvilla et hotellkompleks der gjestene har tilgang til flere fasiliteter. I bassengområdet er det et basseng og separat barnebasseng (ved hotell Estrelicia), samt gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Stranda og havet ligger bare en kort spasertur unna og der er det solsenger og parasoller mot avgift. I nærheten finner du også Lidos bassenganlegg og den hyggelige strandpromenaden.

Bufférestauranten Mermaid serverer frokost og middag som består av internasjonale retter. På Fora Café serveres snacks, enkle retter og drinker. Restaurantene og baren deles av hotellene Dorisol Buganvilla, Mimosa og Estrelicia.

På søsterhotellene tilbys gratis treningsrom samt gratis bordtennis. Tennis og biljard mot avgift. Det er også en spaavdeling med behandlinger mot avgift. Gratis innendørsbasseng, badstue og jacuzzi.

I det populære området Lido er det mange restauranter, barer, butikker og forretninger. Vil du se mer av Madeira ligger det en busstasjon like utenfor hotellet med busser til Funchal, som er cirka 2,5 kilometer fra hotellet. Få med deg et besøk i byen med sitt herlige folkeliv, restauranter og shoppingstrøk. Dorisol Buganvilla har også gratis parkering, om du skulle ønske å leie bil.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Legger du til halvpensjon over jul og nyttår er også julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag. Kleskode for julemiddag og nyttårsmiddag er pent antrekk.

Middagen serveres på hotell Dorisol Buganvilla eller på søsterhotellet Mimosa.