En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

578 vurderinger
Utmerket
 
73
Veldig bra
 
212
Bra
 
185
Mindre bra
 
58
Dårlig
 
50

Fem siste vurderinger

01.08.2017

av Thoresen-Leurs Maspalomas, Spania

Ferie

Her var jeg med min søster på en ukes ferie ! Hotellet er gammel og slitt , det ser mann godt ! Gulvbelegget er lagt med store spriker . Internett fungere bare halvveis ! På siden av hotellet er det en byggeplass som støyer godt ! Ikke for gjentakelse farbar ! Ikke har de aircondition heller !

 
14.10.2016

av Helge J Tromsø, Norge

Greit hotell

Bodde 1 uke i oktober 16. Hyggelig personale. Rommene noe slitte og ikke alt for store. Godt utstyrt med komfyr kjøleskap og kjøkkenutstyr, safe på rommet mot ett lite vederlag. Frokost kan kjøpes 7 eur pr. dag (kjøp en uke bbetal for 6 dager.) Grei frokost med egg/bacon ost skinke osv. Noen bakker opp fra hovedgaten, stille område. Baseng ok men skygge frem til 10.30. Kun wi-fi i resepsjonsområde.

 
31.01.2016

av AnetteR31

😐

Helt ok hotel til en grei pris. Fin beliggenhet, ca 2 km til sentrum, men bra med resturanter og butikker i nærheten. Nær Lido-området. Veldig bra utsikt. Greie rom, men alt for dårlig wi-fi, da wi-fi bare fungerer i resepsjonen. Litt kjedelig frokost.

 
31.10.2015

av torek119 Ski, Norge

Styr unna

Slitent hotell som på ingen måte fortjener sine 3 små stjerner. Kaldt vann uten trykk i dusjen, småting som henger og slenger(kunne vært fikset på 5 minutter med en skrutrekker). Elendig frokost. Eneste lyspunkt er at det er så mye å se på her på øya, at vi slipper å tilbringe annet enn natten på hotellet.

 
21.09.2015

av Helge J Tromsø, Norge

Greit Leilighetshotell

Ok rom med gode senger. Bra utstyrt minikjøkken, baderom med badekar, små balkonger. Har ikke leiligheter med 2 soverom, kun conecting door. Mange etasjer, men heisene fungerer godt, lite venting på heis. Litt trangt basengområde, men tilgang til andre basseng på nabohotell.