PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et fint hotell midt i Lisboas sentrum. Hotellet ligger nært t-banestasjonen Marquês de Pompal. Et kvarter bortenfor ligger Avenida da Liberdade med sine trær som gir skygge til de mange uteserveringene og luksusbutikkene.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

PortoBay Marquès tilhører den velkjente hotellkjeden PortoBay som blant annet driver luksushotellet The Cliff Bay og Porto Mare på Madeira. Hotellene er kjente for sine service, gode mat og den høy standarden på rommene og fasiliteter.

Herfra kan du gå til Avenida da Liberdade og oppdage alle uteserveringene, restaurantene, ta en kopp kaffe i skyggen av trærne, vindushoppe i luksusbutikkene Montblanc, Gucci, Louis Vuitton for så å se silhuetten av den gamle borgen Sao Jorge.

På hotellets takterrasse finner du et lite oppvarmet basseng, bar og solsenger. Bassenghåndklær kan lånes.

Il Basilico Lisboa kan du spise frokost, lunsj og middag. I baren Bar de Baixo kan du ta en drink og noe lett å spise. Vil du trene under så har hotellet et treningsrom og etterpå kan du slappe av i badstua eller i dampbadstua.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Heis. Romservice. Parkering mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost finns mot tillegg.

Alle hoteller – Lisboa

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza ligger midt i de sentrale delene av Lisboa og tilbyr komfortable rom. Frokost er inkludert.

My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger midt i det sentrale Lisboa og fra hotellet har du en vakker utsikt over byens hustak og borgen Sao Jorge. Her bor du i pene og fint designede rom.

PortoBay Liberdade

På en sidegate til Avenida da Liberdade i Lisboa ligger femstjerners PortoBay Liberdade. Hotellet har alt du trenger for en luksuriøs ferie, få en energi-boost i hotellets spa med innendørsbasseng, treningsrom, vinkjeller, god mat og nærheten til byens luksusbutikker.