PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et fint hotell midt i Lisboas sentrum. Hotellet ligger nært t-banestasjonen Marquês de Pompal, og et kvartal bortenfor ligger Avenida da Liberdade med sine trær som gir skygge til de mange uteserveringene og luksusbutikkene.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

PortoBay Marquès tilhører den velkjente hotellkjeden PortoBay som er kjent for sin gode service, nydelige mat og høy standard på rommene og flotte fasiliteter.

På hotellets takterrasse finner du et lite basseng, bar og solsenger. Bassenghåndklær kan lånes.

I Il Basilico Lisboa kan du spise frokost, lunsj og middag. I baren Bar de Baixo kan du ta en drink og noe lett å spise. Vil du trene under så har hotellet et treningsrom og etterpå kan du slappe av i badstua eller i dampbadstua.

Fra hotellet kan du gå til Avenida da Liberdade og oppdage alle uteserveringene, restaurantene, ta en kopp kaffe i skyggen av trærne, vindushoppe i luksusbutikkene Montblanc, Gucci, Louis Vuitton for så å se silhuetten av den gamle borgen Sao Jorge.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda


 

Alle hotell – Lisboa

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et fint hotell som ligger i de eldre delene av Lisboa og herfra er det kort vei til byens severdigheter. Du bor i komfortable rom og frokosten er inkludert!

PortoBay Liberdade

På en sidegate til Avenida da Liberdade i Lisboa ligger det femsolers hotellet PortoBay Liberdade. Hotellet har alt du trenger for en luksuriøs ferie, få en energi-boost i hotellets spa med innendørsbasseng, treningsrom, vinkjeller, god mat og nærheten til byens luksusbutikker.