PortoBay Liberdade

På en sidegate til Avenida da Liberdade i Lisboa ligger det femsolers hotellet PortoBay Liberdade. Hotellet har alt du trenger for en luksuriøs ferie, få en energi-boost i hotellets spa med innendørsbasseng, treningsrom, vinkjeller, god mat og nærheten til byens luksusbutikker.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

PortoBay Liberdade tilhører den velkjente hotellkjeden PortoBay, som er kjente for god service, nydelig mat og høy romstandard og flotte fasiliteter.

PortoBay Liberdade er ikke noe unntak. Her kan du kombinere storby med hvile, avkobling, god mat og trening.

À la carte-restauranten Bistrô4 har høy klasse på maten og en meget god vinkjeller. I à la carte-restauranten kan du spise frokost, lunsj og middag. Bordreservasjon kreves til middag. Kleskode er langbukse for menn. I Aviatior6 kan du spise lettere snacks, middag og i drinklisten finner du et stort utvalg av drinker. Om sommeren eller når været tillater det er det en bar og lounge i 7. etasje.

I hotellets spa kan du virkelig nyte roen. Her er det foruten rom for skjønnhetsbehandlinger (mot avgift), også et velutstyrt treningsrom, et oppvarmet innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. Jacuzzi og dusj finner du på hotellets takterrasse. Bassenghåndklær kan lånes.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Til den botaniske hagen er det cirka 700 meter og til Castelo De Sao Jorge cirka 2,5 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Sesongvariasjoner

  • Superiorrommene kan bestilles til sommeren 2024.
  • Deluxerommene kan bestilles til vinteren 2023/24.

Vi har en teknisk oppdatering på nettsiden.
Natten mellom tirsdag og onsdag, mellom 22:00 – 03:00, kan du dessverre ikke bestille en reise eller logge inn på Min Reise-siden.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda


 

Alle hotell – Lisboa

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et fint hotell som ligger i de eldre delene av Lisboa og herfra er det kort vei til byens severdigheter. Du bor i komfortable rom og frokosten er inkludert!

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et fint hotell midt i Lisboas sentrum. Hotellet ligger nært t-banestasjonen Marquês de Pompal, og et kvartal bortenfor ligger Avenida da Liberdade med sine trær som gir skygge til de mange uteserveringene og luksusbutikkene.