PortoBay Liberdade

På en sidegate til Avenida da Liberdade i Lisboa ligger femstjerners PortoBay Liberdade. Hotellet har alt du trenger for en luksuriøs ferie, få en energi-boost i hotellets spa med innendørsbasseng, treningsrom, vinkjeller, god mat og nærheten til byens luksusbutikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

PortoBay Marquès tilhører den velkjente hotellkjeden PortoBay som blant annet driver luksushotellet The Cliff Bay og Porto Mare på Madeira. Hotellene er kjente for sine service, gode mat og den høy standarden på rommene og fasiliteter.

PortoBay Liberdade er ikke noe unntak. Her kan du kombinere storby med hvile, avkobling, god mat og trening.

À la carte-restauranten Bistrô4 har høy klasse på maten og en meget god vinkjeller. I à la carte-restauranten kan du spise frokost, lunsj og middag. Bordreservasjon kreves til middag. Kleskode er langbukse. I Aviatior6 kan du spise lettere snacks, lunsj, middag og i drinklisten finner du et stort utvalg av drinker. Om sommeren eller når været tillater det er det en bar og lounge i 7. etasje.

I hotellets spa kan du virkelig nyte roen. Her er det foruten rom for skjønnhetsbehandlinger (mot avgift), også et velutstyrt treningsrom (Technogym™), et oppvarmet innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. Jacuzzi og dusj finner du på hotellets takterrasse. Bassenghåndklær kan lånes.

Døgnåpen resepsjon. Romservice døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Til den botaniske hagen er det cirka 700 meter og til Castelo De Sao Jorge cirka 2,5 kilometer.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Alle hoteller – Lisboa

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza ligger midt i de sentrale delene av Lisboa og tilbyr komfortable rom. Frokost er inkludert.

My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger midt i det sentrale Lisboa og fra hotellet har du en vakker utsikt over byens hustak og borgen Sao Jorge. Her bor du i pene og fint designede rom.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et fint hotell midt i Lisboas sentrum. Hotellet ligger nært t-banestasjonen Marquês de Pompal. Et kvarter bortenfor ligger Avenida da Liberdade med sine trær som gir skygge til de mange uteserveringene og luksusbutikkene.