En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

1845 vurderinger
Utmerket
 
1314
Veldig bra
 
375
Bra
 
90
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

17.07.2018

av 277christianh København, Danmark

Beste hotell opplevelse

Et lite koselig hotell sentralt plassert med den aller beste servicen. Roof top bar med boblebad og stort basseng område innendørs. Vi hadde en oppgradering på rommet og fikk et veldig stort rom med sofakrok og digert bad. Frokosten var over all forventning.

 
06.12.2015

av Medlem Hamar, Norge

Hotell med serviceinnstllt personale.

Bodde på hotellet 8 netter i november sammen med min kone. Vi bodde på et deluxe-rom som hadde en liten balkong. Vårt rom vendte ut mot et gårdsrom som ble brukt som et trivelig uteområde for restauranten. Vi merket nesten ikke noe til den byggestøyen som andre har klaget på. Hotellets beliggenhet er behørig omtalt av andre. Rommet hadde alt man trengte, bl.a. TV med ca 100 kanaler (ingen skandinaviske). Badet var også utstyrt som man kan forvente av et 5-stjerners hotell. Det var skyvedør (matt glass) som et par ganger låste seg i åpen stilling. Begge ganger ble dette utbedret, ved bruk av rå kraft, imponerende raskt. Det var helt klart at de hadde vedlikeholdspersonell på jobb til enhver tid. Hotellet hadde også en hyggelig takterrasse, samt en spa/svømmebasseng avdeling med badstuer mm. Alt personalet som vi traff på var hyggelig, blide og serviceinnstilte. For oss var frokost inkludert i prisen, og vi hadde heller ikke noe å klage på i den forbindelse. Den ble servert i hotellets hovedrestaurant, som jeg har gitt en egen omtale. Den levde ikke helt opp til hotellet for øvrig. Jeg har valgt å holde den utenfor denne vurderingen.

 
12.07.2015

av Kjell T

Porto Bay Liberdade verdt et besøk.

Hotellet er nyrenovert med høy standard. En behagelig atmosfære med nydelige rom, restaurant med plass både inne og ute, spa avdeling og takterasse med bar. Beliggenheten er perfekt i en stille sidegate med gangsvstand til mange av Lisboas severdigheter. Anbefales!

 
29.05.2015

av Brussels188644 Sandefjord, Norge

Nytt flott hotell sentralt i Lisboa

Dette er et nytt hotell i år. Porto Bay kjeden som vi også finner på Madeira, Brasil og på Algarvekysten. Porto Bay hotell er "bankers", dvs kvalitet. Gode romfasisilteter, godt kjøkken og "veldressert" personale, høflig, korrekt og smilende. Og Musserende til frokost. Et balansert godt utvalg av kalde og varme retter. Store fine rom, godt airconditionanlegg som er støysvakt og bra. God restaurant, ikke for stor meny, men det som er på menyen er meget godt.

 
18.05.2024

av JensausBerlin2024 Berlin, Tyskland

Kleines aber feines City Hotel

Das Hotel liegt in der City von Lissabon und in Laufweite zweier U-Bahn Stationen. Es ist sehr sauber und das Personal freundlich und zuvorkommend. Das Essen (wir hatten Halbpension) ist hervorragend, sowohl das Frühstück als auch das Abendessen. Jeder Gang ein Eyecatcher! Das PortoBay Liberdade können wir uneingeschränkt empfehlen!