Estoril & Cascais – sol, bad, golf, surfing kombinert med storby

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Reiser du til sol- og badebyene Estoril eller Cascais kan du ta en tur til storbyen Lisboa? Reisemålene ligger ved havet på den portugisiske rivieraen og i løpet av noen få minutter med bil finner du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og fine små badeviker.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.


Fakta om Estoril & Cascais

Valuta

Euro.

Mat og drikke

Stort utvalg av restauranter i Estoril og noe mindre i Cascais. Her skal man passe på å spise fersk fisk- og skalldyrsretter.

Transport t/r hotell

Når du reiser hit lander du på Lisboa flyplass. Transport fra flyplassen til Estoril & Cascais tar cirka 30 minutter og kan kjøpes som tillegg fra Apollo.

Strender

Estoril og Cascais har fine strender med finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 17°c
mai 19°c
jun 21°c
jul 22°c
aug 22°c
sep 22°c
okt 21°c
nov 18°c
des 16°c


 

Alle reisemål Portugal

Lisboa

En reise til Lisboa er en opplevelse for alle sanser. Byen ligger vakkert til ved Atlanterhavet og er en blanding av gammelt og nytt. Ta en spasertur i de gamle bydelenes små gater og smug, ta en kaffe med utsikt over byen, gå på shopping i trendy butikker og avslutt dagen til deilige toner fra et liveband. Bestill fly og hotell til Lisboa med Apollo!

Paço de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lisboa og det er cirka en halvtime med bil eller tog til Lisboa. Paço de Arcos er Lisboas nærmeste strand og i ferien kan du shoppe om formiddagen og bade i havet om ettermiddagen.

Ericeira

Til Ericeira reiser du for å oppleve Atlanterhavets bølger, dramatiske kyst og herlige atmosfære blant brosteinsgatene. Pass på å besøke Lisboa, de pittoreske vingårdene, slå en hole-in-one eller besøk slottene i Sintra. Det kjente surfestedet Nazaré er verdt et besøk i seg.

Algarve

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt. Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.