Fakta – Estoril & Cascais

Språk:

Portugisisk.

Valuta:

Euro.

Elektrisitet:

220 V. Adapter trengs ikke.

Mat og drikke:

Stort utvalg av restauranter i Estoril og noe mindre i Cascais. Her skal man passe på å spise fersk fisk- og skalldyrsretter.

Transport t/r hotell:

Transport er ikke inkludert og kan ikke legges til i bestillingen til Apollos reisemål rundt Lisboa. Vi anbefaler leiebil. Med bil tar det cirka 25 minutter (30 kilometer) fra Lisboas flyplass til Estoril og til Cascais tar det cirka 30 minutter (cirka 35 kilometer).

Strender:

Estoril og Cascais har fine strender med finkornet sand.

Uteliv:

Estoril har et aktivt og stort fornøyelsesliv og et kasino. Cascais er roligere med restauranter, barer og hyggelige utesteder.

Offentlig kommunikasjon:

Med lokaltog tar det 15-20 minutter fra Estoril og Cascais til Lisboa. Med taxi tar det cirka 25 minutter til sentrum av Lisboa.

Aktiviteter:

Estoril og Cascais er fremfor alt et sol- og badereisemål men her finnes det massevis av ting å finne på. Besøk kunstmuseet Palácia dos Coned de Castro Guimarães i Cascais, fyrtårnet Santa Maria og Palácio da Pena i Sintra som er en fargeklatt og en blanding av flere stiler er bare noen av de mest besøkte severdighetene. Du kan også windsurfe, spille golf og ta toget til Lisboa for en shoppingtur. Kysten her har noe for alle!