Vila Galé Ericeira

Vila Galé Ericeira passer for deg som vil bo i den mindre byen Ericeira, som anses være en av verdens beste surfesteder. Hotellet har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og en fantastisk strand nedenfor Atlanterhavets dramatiske klipper. Slapp av i hotellets spa og spis godt i hotellets restaurant.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vila Galé Ericeira ligger flott til på en klippe ved havet og herfra har du en fin utsikt over klipper, stranda og Atlanterhavets bølger. Et stort bassengområde med tre separate basseng. To basseng for voksne og et separat barnebasseng med en vannsklie for de minste. Ved bassengene er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Vil du heller bade i havet så er det en herlig strand ved siden av hotellet. Tenk på at det til tider er høye bølger i havet som passer godt for surfere. Trapper og nivåforskjeller ned til stranda.

Vila Galé Ericeira har en restaurant og to barer. I restauranten kan du spise frokost, lunsj og middag. Bar og poolbar (åpen juni-september).

I hotellets spa er det et herlig innendørsbasseng som er gratis for alle, samt badstue, dampbadstue og jacuzzi med aldersgrense 16 år. Hvilestoler ved bassenget. Obligatorisk med badehette i bassenget. Treningsrom. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne og utenfor hotellet.

Rett utenfor hotelldøra finner du forretninger, butikker og restauranter i byen Ericeira. Det er cirka 300 meter til stranda Baleia og 50 kilometer til Lisboa.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).